Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Sygic Auro. Dela fantastično in na SGS1 in na Galxy Tab 10.1 in na Note-u.
P.S.: Glede na to, da si navigacijo že kupil in imaš moralno licenco za aplikacijo, je jaz ne bi ponovno kupoval, ker bi se mi zdelo nepošteno.
Važno je, da dobiš .apk inštalacijski file (lahko na ZS), mape pa kopiraš iz iOS-a (direktorij Aura). Domnevam, da so podatkovne datoteke enake. Še ena pozitivna lastnost copy-paste-a direktorija podatkov je ta, da ti vse nastavitve in iskanja in stanje, ostanejo enake, kot si jih imel do sedaj na drugem telefonu.
Citat:
Uporabnik Megapixel pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Sygic Auro. Dela fantastično in na SGS1 in na Galxy Tab 10.1 in na Note-u.
P.S.: Glede na to, da si navigacijo že kupil in imaš moralno licenco za aplikacijo, je jaz ne bi ponovno kupoval, ker bi se mi zdelo nepošteno.
Važno je, da dobiš .apk inštalacijski file (lahko na ZS), mape pa kopiraš iz iOS-a (direktorij Aura). Domnevam, da so podatkovne datoteke enake. Še ena pozitivna lastnost copy-paste-a direktorija podatkov je ta, da ti vse nastavitve in iskanja in stanje, ostanejo enake, kot si jih imel do sedaj na drugem telefonu.
Sem lani uporabljal Auro na Desireju, vendar je pojedla baterijo v nekaj urah in še ugasniti je ni bilo mogoče,
razen z restartom telefona. Je morda kakšna nova verzija Aure? Moj apk je velik 3324 kb...
Za kopiranje map z iOsa bi najbrž potreboval rootano japko?
lp