Samskost je zakon

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
STari po teh postih me vedno bolj spominjaš na alkoholika, ki s flašo v roki ostro zanika, da je dejansko alkoholik.

Če bi ti bilo dejansko vseeno, ne bi toliko pisal...ampak bi TI bilo vseeno.
smile-1.gif

Važn da maš ti sanjsko žensko pa sanjsko službo...eni pa se obremenjujemo z marsičem, ker smo šele na poti proti popolnosti...jaz recimo iščem uibr hudo albanko, ki bi bila doma pa skrbela za gospodinjstvo pa po potrebi rodila pol ducata otrok, Kasius ugotavlja, ali je boljš bit samski do konca lajfa al pa vzet neki drugorazrednega, maci se ukvarja s tem, kako znižat stroške prehrane na 20 evrov mesečno, Ex-Hair išče idealno linijo na nekem brezveznem ovinku na neki brezvezni cesti, tjasa išče alfa samca, pikica bi pa rada bla s tjaso, sam slednja noče tega, Slovenet si prizadeva izgubit nedolžnost, čebelici maji tiktaka ura, eazy bi rad bil šehid in to kar izza tipkovnice...

v glavnem, vsi mamo kak problem ali pa več njih, eni hujše, drugi bolj obvladljive, taki pač smo, življenje ni potica, razn zate pač in smo ti zavistni fu£...ali pa jutri...
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
STari po teh postih me vedno bolj spominjaš na alkoholika, ki s flašo v roki ostro zanika, da je dejansko alkoholik.

smile-1.gif

Kasius ugotavlja, ali je boljš bit samski do konca lajfa al pa vzet neki drugorazrednega, maci se ukvarja s tem, kako znižat stroške prehrane na 20 evrov mesečno, Ex-Hair išče idealno linijo na nekem brezveznem ovinku na neki brezvezni cesti, tjasa išče alfa samca, pikica bi pa rada bla s tjaso, sam slednja noče tega, Slovenet si prizadeva izgubit nedolžnost, čebelici maji tiktaka ura, eazy bi rad bil šehid in to kar izza tipkovnice...

Od vseh naštetih bosta v nebesa itak šla samo eazy, ki bije boj proti hudiču in oznanja resnico po svetu ter Slovenet, ki bo v zakonski jarem vstopil kot devica. Mogoče tudi ti, ki se boš očitno s čredo pol albačkov pridružil eazy-jevem đihadu.
grims-1.gif

lp

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

smile-1.gif

Važn da maš ti sanjsko žensko pa sanjsko službo...eni pa se obremenjujemo z marsičem, ker smo šele na poti proti popolnosti...jaz recimo iščem uibr hudo albanko, ki bi bila doma pa skrbela za gospodinjstvo pa po potrebi rodila pol ducata otrok, Kasius ugotavlja, ali je boljš bit samski do konca lajfa al pa vzet neki drugorazrednega, maci se ukvarja s tem, kako znižat stroške prehrane na 20 evrov mesečno, Ex-Hair išče idealno linijo na nekem brezveznem ovinku na neki brezvezni cesti, tjasa išče alfa samca, pikica bi pa rada bla s tjaso, sam slednja noče tega, Slovenet si prizadeva izgubit nedolžnost, čebelici maji tiktaka ura, eazy bi rad bil šehid in to kar izza tipkovnice...

v glavnem, vsi mamo kak problem ali pa več njih, eni hujše, drugi bolj obvladljive, taki pač smo, življenje ni potica, razn zate pač in smo ti zavistni fu£...ali pa jutri...
rolleyes-1.gif

Stieber, dober post. Mene si čist trofil.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

smile-1.gif

Seveda mi ni vseeno. Ampak raje sem samski, kot da vzamem drugorazreden približek, razumeš?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.431
3.813
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

smile-1.gif

Seveda mi ni vseeno. Ampak raje sem samski, kot da vzamem drugorazreden približek, razumeš?

Seveda. Podpiram.
nahrung002.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Pa sploh ne gledam tako hudo na videz. Malo že, ne iščem pa klasične lepotice.

Ne odstopam pa pri naslednjih kriterijih:

-nekadilka
- vsaj 6. stopnja izobrazbe
-razgledana
-da ima službo (sponzorja ji ne mislim špilat )

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Vse lepo in prav.

samo ne vem, kaj pomeni tisto, s 6.stopnjo izobrazbe? Če maš že napisano, da iščeš razgledano?
A mislš, da zmeri velja korelacija med stopnjo izobrazbe in razgledanostjo?

V glavnem si pa pošteno napisal. Meni so všeč tvoji kriteriji (če upoštevaš zgoraj napisano).
cheer.gif

p.s. ni je hujše, kot "lizat se" z neko kadilko ... al pa obratno verjetno tud ...
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.663
113
- nekadilka
- 6 razredov Osnovne šole
- razgledana ( redno bere Lady, Nova in gleda popoldanske nadaljevanke, rada rešuje križanke...)
- ima službo ( v vaškem Mercatorju reže salamo na delikatesi )
- noga št. 42
- otečeni gležnji ( od dela za pultom )
- 1 x tednsko k frizerju
- obožuje potovanja ( poleti na morje v Fažano )
Si tako mislil, playboy Kasius ?
evil.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ma ne vem, ponavadi imam filing, da z eno, ki je študirala (pa čeprav 6. stopnjo ) lažje najdem skupni jezik.

Verjetno mi ni treba posebaj poudarjati, da večina fensik, ki jih srečam v lokalih, pade že pri prvi točki. Kadijo ko Turkinje..
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.663
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ma ne vem, ponavadi imam filing, da z eno, ki je študirala (pa čeprav 6. stopnjo ) lažje najdem skupni jezik.

Verjetno mi ni treba posebaj poudarjati, da večina fensik, ki jih srečam v lokalih, pade že pri prvi točki. Kadijo ko Turkinje..
rolleyes-1.gif

Ti si pa res zelo skromen fant. Imaš filing, da lažje komuniciraš z izobraženo žensko, pa čeprav ima samo 6 stopnjo!!? A si ti astronaut?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.663
113
Ne moti! Pač si skromen fant in lepo vzgojen! Verjetno si zato tako uspešen pri ženskah!

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Itak, da je skromen! Dovolj mu je da na papirju piše 6.stopnja-pol že more bit bejba pametna, ima ja certifikat za to!!
hysterical-1.gif

btw: po bolonjski reformi je itaq 6.stopnja po moje na nivoju mal težje gimnazije, v dobrem primeru!

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Citat:
Uporabnik banana pravi:
Dovolj mu je da na papirju piše 6.stopnja-pol že more bit bejba pametna, ima ja certifikat za to!!
hysterical-1.gif

Pa človek je lepo napisal, da mora biti TUDI razgledana. In še celo pod drugo alinejo, neodvisno od izobrazbe. Vi pa kar svoje...
tongue-1.gif