Samsko življenje te ubija

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Dokler sem bil še sam, brez punce je bilo življenje samotno, pusto, nepopolno, ničvredno, ...pred časom pa spoznal prijazno punco in življenje se ti obrne, lahko samo napišem, to je lajf, ki ga je vredno živet, če se slučajno izjalovi ljubezen grem tud na drug konc svet po punco.

za zadnje se lahko obrnes po nasvet na cahorena... zgolj info za primer panike

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
ja me veseli masterr da si ti tud našel eno pupiko, js ne vem kva je to zadnje dni ampak že štirje pari so šli narazen k jih poznam pa sm mislila da bojo res uno, večno in love, happy end pa to..
sicer pa če si nrdiš samsko življenje zanimivo, zna bit kul.. se pa strinjam da če si pa z nekom k je pač tvoj drugi jaz.. je pol vse bolj zanimiv pa to.. ma v glavnem uživi dokler traja:))

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Jah Tjasi men bi tud ena, ki bi me mal ukrotila, prav prišla. A maš kako kandidatko zame
wink-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Samsko življenje NE ubija!!! Dokaz za to je slovenet, ki še nikdar ni imel ne dekleta ne fanta (okej, razdevičenja ne štejemo), pa je še vedno živ.

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.291
357
83
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja te pa mej raje slovenet-like 50kg žvinglavca s spušenim kliotom, šiltkapo pa srebrno ketno nad puloverjem.

Čujem iza ovinka bass pa:

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/j3HLZvL-t_s&feature=related"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/j3HLZvL-t_s&feature=related" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>
hysterical-1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja te pa mej raje slovenet-like 50kg žvinglavca s spušenim kliotom, šiltkapo pa srebrno ketno nad puloverjem.

Zdaj si me pa užalil.
Šiltkape pri meni skoraj ne boš videl. Francoske znamke avtomobilov pa mi trenutno ne ustrezajo, torej clio ni opcija.