Samsko življenje te ubija

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Dokler sem bil še sam, brez punce je bilo življenje samotno, pusto, nepopolno, ničvredno, ...pred časom pa spoznal prijazno punco in življenje se ti obrne, lahko samo napišem, to je lajf, ki ga je vredno živet, če se slučajno izjalovi ljubezen grem tud na drug konc svet po punco.

Nazadnje urejeno:

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
počaki da minejo hormoni boš še prosu da bo baba mir kdaj dala

joke
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Hvala bogu da je na forumu mir.... zadnje čase.
zmaga.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Sej lahko da je najdu tako k ji paše v vse luknje
grin1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Dokler sem bil še sam, brez punce je bilo življenje samotno, pusto, nepopolno, ničvredno, ...pred časom pa spoznal prijazno punco in življenje se ti obrne, lahko samo napišem, to je lajf, ki ga je vredno živet, če se slučajno izjalovi ljubezen grem tud na drug konc svet po punco.

In ko bosta šla narazen, bo tvoj lajf spet pust in ničvreden? Dragi mladenič, tole ne deluje prav nič moško.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik masterr pravi:

Čestitam. Stvari se res spremenijo in je res lepše biti z nekom (v dobri zvezi) kot sam.
Naj ti bo lepo še naprej.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.114
4.084
113
Ko bo začela jest po pol kozarca majoneze na dan si bo pa premislil! Tak je lajf, edina stvar ki te ne pušča hladnega/praznega je stvar ki jo še nimaš!
zmaga.gif
Najboljše stvari so pa stvari, ki jih nikoli ne boš doživel!

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
A potem nisi več za moške?
confused-1.gif

Mam printscreen izjave, ampak mu zdaj za punco verjamem, ker je prav iz srca napisal
grin1.gif

(no saj ono je tudi....)

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik masterr pravi:

samo res... a nisi rekel da imaš rad moške? ali je ta tvoja punca bolj "punca"?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Jaz samo upam, da bo ta zveza čim dlje traja, da bomo meli mir na forumu.

Glede na to, da smo tebe že vidli, pa lahko zaj še daš gor slike od punce, da podamo oceno
grin1.gif