Samopostrežni kruh v trgovini

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Citat:
Uporabnik lkontr pravi:
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Eni ste pa res občutljivi, najbolje da je za vas vse sterilno, vse bakterije in glive uničene, vsi si naj umivamo roke z alkoholom vsako minuto! Po drugi strani pa isti osebki najbolj pijejo, kadijo in žrejo svinjarijo od hrane.
Zgleda da ti tudi rad premetavaš hrano v trgovini. PACEK

Je ne, ampak me ne moti, če koga vidim da jo...
Ista fora je z lasmi, so lepi in tako super dokler so na glavi, ampak če pa vidiš las na hrani, potem je itak vse za v smeti. Preveč je folk občutljiv, zato ker imamo vsega polno rit. Higiena mora bit 100%, od zadaj pa 1000 in 1 alergija na bizarne stvari.

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Tle govorimo o kruhu, ne o nečem kar olupiš, umiješ, termično obdelaš..... Po drugi strani je zanimivo, da nihče ne premetava mleka, čokolade, piškotov, sladoleda....

Fenomen, da o tistem kar je prikazano na YT videu sploh ne izgubljam besed....

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik matt pravi:
Tle govorimo o kruhu, ne o nečem kar olupiš, umiješ, termično obdelaš..... Po drugi strani je zanimivo, da nihče ne premetava mleka, čokolade, piškotov, sladoleda....
Tudi to bi premetavali, če bi bilo vse to bilo zapakirano v prozornih vrečkah. Oz. nihče ne bi premetaval kruha, če bi bil pakiran v enako velikih kartonskih pakungah z lepimi slikicami.

Res ste eni preveč občutljivi.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Kakšen je po vašem pravilen postopek nakupa sadja/zelenjave? Vzameš kar je pri vrhu in na dosegu, kar lahko vzameš brez da se dotakneš ostalega? In pol domov prineseš 3/4 gnilih stvari? Al pa trd kruh?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Saj me zanima, kako ti občutljivi doma režejo kruh: si mogoče pred vsakim rezanjem oblečejo plastične rokavice? Mogoče ga celo jedo z njimi? Je košarica, kamor ga odlagajo, vedno sterilno čista?

Saj ne rečem, da je treba podrobno prešlatat čisto vsak hlebec, samo pretiravat pa ni treba

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Preobčutljivi gor ali dol. Koncept je po mojem mnenju zgrešen in napačen. Sicer pa, kot sem rekel če že vzamem tisto francosko štruco, ki je čisto zadaj. Še raje pa grem v tja ker mi kruh postrežejo brez ,da bi prej igrali rokomet - (s kruhom ali .....
evil.gif
)

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jaz itak kupim tako malo kruha, da ga naročim pri trgovki (četrt ali pol).

Ampak narejene sendviče pa prešlatam, pa če se tukaj vsi na glavo postavite. Niso pakirani enako, eni majo več file, drugi manj, tretji premajhni ali preveliki. Saj kot vidim nisem nič drugačen od 99% folka v trgovini (nekateri od teh najbrž tukaj špilajo svetnike).

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Kakšen je po vašem pravilen postopek nakupa sadja/zelenjave? Vzameš kar je pri vrhu in na dosegu, kar lahko vzameš brez da se dotakneš ostalega? In pol domov prineseš 3/4 gnilih stvari? Al pa trd kruh?
Veliko gnilobe sadja in zelenjave je tudi zato, ker more vsak probat kako je to trdo, ga prešlatat 150X ipd.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Kdo vse je prijel to sadje preden je na polico prišlo se pa ne vprašaš? Al misliš, da je direkt z enga idiličnega sadovnjaka, šlo v gajbice in v štacuno? Itak ga morš umit predn ga poješ, tko da ne vem kje je problem če ga še kdo prej v roke vzame.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.861
6.615
113
Itak da moraš vse preveriti. Pri mleku pogledaš kateri ima najdaljši rok trajanja, jajca odpreš da vidiš v kateri škatli so največja in niso razbita.
grims-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.451
7.148
113
pri taščici
Cakam na trenutek ko bodo ugotovili kako strupena je uporaba pvc in gumijastih rokavic, uporaba razkuzil (kar so ze)....
Sicer pa glede kruha. Mene bolj moti ker ga zaradi "spostovanja" do kruha slatamo in ne zaradi higiene,

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Jep, ljudje so svinje. Pakiranega kruha ravno zaradi šlatačev ne kupujem več.

Še ena reč je, ki me tudi moti v šparih in podobno. To, da folk mularijo daje v voziček in to s svinjskimi čevlji vred. Imam dva mulca pa mi še na misel ne pride, da bi jih vozil po trgovini v vozičku.

In potem vzameš kruh v perforirani vreči, ki je že stokrat prešlatan, ga položiš v voziček, ki ga je prej en mulc namazal s pasjim drekom, ki ga ima na supergah in zadovoljstvo je na vrhuncu
cheer.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Itak da moraš vse preveriti. Pri mleku pogledaš kateri ima najdaljši rok trajanja, jajca odpreš da vidiš v kateri škatli so največja in niso razbita.
grims-1.gif
Še nisem videl nikogar, ki bi preverjal notranjost škatle jajc. Kar se roka trajanja tiče, pa prešlatam praktično vse (no, vsaj tisto, za kar je upravičeno pričakovati krajši rok od enega meseca). Zato potem ne pišem po forumih, kaki goljufivci so trgovci, ko "nepričakovano" zgnije hrana.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Jaz vedno odprem škatlo z jajci, sem dobil že parkrat kakšno ubito. Zadnjič mi jo je pa celo v Lidlu na blagajni trgovka odprla in pogledala stanje.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Tudi jaz sem že parkrat dobil razbitega, ampak zaradi tega pa res ne odpiram škatel. Jajca so praktično zastonj, pojem jih pa malo, tako da mi včasih še tisti 3 tedenski rok uporabe prehiti. Mene bolj moti goljufije pri sadju in zelenjavi (sem že pisal enkrat o kilaži solate v Leclercu), tam pa res pogledam, kaj bom vzel.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Jaz vedno odprem škatlo z jajci, sem dobil že parkrat kakšno ubito.

Khm, vsa jajca v škatli so ubita. Če ne bi bila mrtva, bi po trgovini skakali piščanci
wink-1.gif