Če smo že natacni (natančni) je (bila) Apollo 8 druga vesoljska odprava s človeško posadko!Dajva bit natacna…vesoljsko plovilo semraketa je bila Saturn V
![]()
kot se sam imenuje, ker če ti še ni jasno je to največji troll foruma, prilagojen pacient, ki ga v real lifeu nobeden ne jemlje resno, se mora pa na tem forumu mal ven metat.
Ce tkole delas “ocitne” zakljucke pol ti ni lahko v zivljenju. Sploh ne vem katera avtopralnica je ampak ko nekdo zacne trollat na forumu je edino zdravilo da to pocnes nazaj.Dr. Čeferin, ste to vi?![]()
Apollo je trolal OT, da naj mu da rešitev, kako rešiti težavo in očitno je da je nekako povezan z avtopralnico.
Na našem koncu je večina samopostrežnih in avtomatičnih avtopralnic Christ. Oni imajo vse preko, tudi če je pralnica na MOLu ali Petrolu.
Te vprašaj kako se to reši: https://www.elesprom.si/avtopralni-sistemi/
Qva je s tabo?Jaz sem samo povedal dejstvo kaj se dogaja in s tem se boš pač moral sprijaznit.
Če se ne moreš jih pa pokliči in jih poskusi prepričat da bodo bolj pošteni. Dvomim da boš uspel.
Saj so tebi denar cuknili in si ti kalimeril. Matr da ima Apollo8 prav!V samopostrežni avtopralnici vstavim žeton in nič. Pokličem operaterja ki pove da če na displeju piše OFF pomeni da mašina ne deluje in da žetona ne dobim povrnjenega. V drobnem tisku v bližini displeja sem potem med ostalim opazil da res piše da mašina ne deluje če piše OFF ampak to ti je jasno ponavadi šele ko naletiš na problem.
Ni prav da te tako na izi odpikajo brez žetona. Po mojem mnenju bi se moralo samodejno izklopit prejemanje kovancev ali pa bi moral operater dobit signal in bi vsaj na daljinsko aktiviral nek vizualni element iz katerega bi bilo tudi laiku takoj jasno da je pralno mesto v okvari.
Pa si jim ze pisal glede odsotnosti ponudbe naftnih derivatov?Dodal bi samo še da avtopralnica ni del bencinske črpalke. Ima svojo lokacijo tam nad glavno železniško postajo v NM.
S težavami ki jih imaš/imata se boš/bosta morala sporprijet sama saj niso del foruma. (ednina velja za primer če ima ena oseba dva nicka)