Samopostrežna avtopralnica Maribor

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Nisem še nikoli pral v teh samopostrežnih zadevah, zato me zanima katero priporočate, ker jih je cel kup po mb?
smile-1.gif

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
v nobeni. kaj se boš zajebaval za 6,90 evra. zapelji v AMZS al pa garažno hišo City, pa naj drugi delajo. za dodatnih 7 evrov v cityju spucajo še notranjost. so pa menda cenejši od avtopralnice v evroparku, kjer prav tako vse spucajo v nulo.
če pa se res hočeš sam zafrkavat, pa priporočam tisto na ptujski.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Nisem še nikoli pral v teh samopostrežnih zadevah, zato me zanima katero priporočate, ker jih je cel kup po mb?
smile-1.gif

Plojeva je najboljša, Šerbinkova je druga (vsaj od teh, ki jih poznam oz. obiskujem).

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.511
10.737
113
OMG, taki avtomobilisti pa tega ne poznate. Imam občutek, kot da ste se včeraj eni rodili.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Sem bil pri Betnavi, vse lepo prav, ampak ta krtača ki je za nanos šampona mi pa ne deluje ravno "scratches free", nevem pa kakšne so v drugih samopostrežnih, bom naslednjič stestiral pri Ploju.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.939
6.980
113
hah, mater sem smotan, šele zdaj vidim da je OP spraševal o samopostrežnih pralnicah in ne avtomatskih, jaz pa gledam zakaj se Ploja v to temo not meša...

jao jao, od snega se mi že meša
wink-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Te krtače so vsepovsod enake, z nobeno pa se ne upam dotaknit avta
tongue-1.gif
Kolikor wap spravi dol, ene 2x letno pa ga peljem v ročno pralnico, da ga zdrgnejo do konca.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Meni je najboljša pri štajerskem avto domu.

Sicer pa od vseh teh najboljša nova v Lenartu, kjer sploh ni metle. Šamponu se dodaja mikroprah, ki odstrani umazanijo.

legenda

Pripravnik
10. feb 2008
152
0
16
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Meni je najboljša pri štajerskem avto domu.

Sicer pa od vseh teh najboljša nova v Lenartu, kjer sploh ni metle. Šamponu se dodaja mikroprah, ki odstrani umazanijo.

Se strinjam, pri Bella cafeju.
467716-post_slo.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Super, sem dosti na relaciji mb - prekmurje, tako da potestiram ob priliki. Hvala obema!

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Hja, v Ljutomeru je tudi takšna, pa počisti precej zanič. Ena nova je v Lendavi (hvalijo se, da je najmodernejša v Evropi, ne vem sicer zakaj - ne piše) in počisti tudi zelo dobro. Najbolj zadovoljen pa sem s tisto na Ptuju pri Petovia Avtu, 1€ je mislim da 2 minuti, če grem mimo vržem € not, na hitro popucam, pa je čisto v redu za ta deževno-snežni čas, ko je čez dan ali dva spet isti.

Še nasvet - čistite tam, kjer je za kombije, ker je wap precej močnejši (če bo komu barvo dol vtrgalo ne prevzemam odgovornosti
grin1.gif
).

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ma jaz tele uporabljam bolj kot ne samo, da grem z wapom okrog avta, za tavečjo svinjarijo dol. Čeprav zadnje čase občasno tudi s tistimi krtačami potegnem enkrat na hitro. Konc koncev imam stare gare
smile-1.gif

Je pa tako, da je v LJ drago tole za popizdit. Pri petrolu na celovški je, mislim da, 2 eura za 3 minute. Na koroškem dobiš za 1 euro 160-180 sekund. Tako da v LJ ga raje kar na OMV na celovški zapeljem, pa gre skoz avtomatsko avtopralnico za 6 eurov. Pa še nisem čist pošprican.