sam ali v dvoje?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:Po drugi teoriji se pa ženske razlikujejo samo po videzu, psiha je pri vseh več ali manj isto sranje...
Sicer ni kaj za dopolniti, ker je DoktorZ že vse povedal. Mogoče še z drugimi besedami:
1. Nasprotni spol ni samo po nekaterih organih različen, ampak tudi po psihi. Kdor tega ni sposoben dojeti in vzeti tako kot je, naj ostane sam, ali naj išče svoj spol, če mu je to ljubše.
2. Resna zveza lahko traja vse življenje. Če v to ne verjamemo, potem se nikakor ne moremo takemu človeku odpreti, ker bo čez x let vse na prodaj na bolhi s čustvi vred. Torej, če ne verjamemo, bolj priporočam spet prvo točko ali prostitutke.
3. Nobena stvar ne deluje sama od sebe dolgo časa. Kot avto rabi servis, ga rabijo tudi odnosi. Brez vzdrževanja odnosa, bo šlo samo navzdol k neizogibnemu koncu. Če sta resna, poiščita stvari, ki bodo odnos negovale, družita se z drugimi resnimi pari in podobno. Izmenjujta izkušnje v zaupnih in zaprtih krogih, ker tudi drugi imajo enake probleme. Pojdita na kako predavanje, preberita knjigo o odnosih. Če ti do tega ni, nimaš druge možnosti, kot da si na stara leta sam. Lahko si sicer plačaš k...o, ampak ljubil te ne bo noben. Vsi bodo čakali, kdaj se boš stegnil, da pograbijo, kar je materialnega ostalo in da d..k za tabo spucajo.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Vsekakor v dvoje, sej je luštno.
cool-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:Vsekakor v dvoje, sej je luštno.
cool-1.gif
Jaz sem tudi zato. Ampak realno to dolgo ne more špilati pri tistih, ki mislijo, da je njihov partner samo predmet za seks. Je človek, ki seveda tudi seksa, ampak ima še mnoge druge lastnosti, ki jih moraš sprejeti take kot so. Njegovih lastnosti ne moreš menjati, pa če se na trepalnice postaviš, menjaš lahko samo svoje lastnosti.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:Po drugi teoriji se pa ženske razlikujejo samo po videzu, psiha je pri vseh več ali manj isto sranje...

3. ..., ampak ljubil te ne bo noben. Vsi bodo čakali, kdaj se boš stegnil, da pograbijo, kar je materialnega ostalo in da d..k za tabo spucajo.
Torej meniš, da na stara leta noben ne bo komaj čakal, da se stegneš itd?
smirk-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:Torej meniš, da na stara leta noben ne bo komaj čakal, da se stegneš itd?
smirk-1.gif
Jaz vem, da moja mama ni komaj čakala, da je oče umrl. In vem, da tudi obratno ne bi bilo res. Kdo drug pa te res ne bo imel preveč rad. Mogoče še kak otrok, ampak tu se hitro konča. Če imaš samo enega otroka, imaš kakih 5-10% možnosti, da ti bo ta v kako oporo, če jih je kaj več, pa ustrezno več. Evri na banki in delnice na borzi ti ne bodo takrat prinašale realne vrednosti. Kako operacijo več si boš lahko privoščil, za kako leto podaljšal življenje, ali pa plačal, da te milostno ubijejo na koncu (evtanazija), da se samega sebe več ne bojiš.
Verjamem, da bova tudi midva z ženo podpirala drug drugega do konca.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Jst sm tud za v dvoje. Samsko življenje je sicer nekaj posebnega in lahko doživljaš marsikaj...ampak se mi zdi, da s pravim partnerjem lahko še več.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Sploh ne vem, zakaj tako komplicirate? Včasih paše, če si sam, spet drugič, če nisi sam. Še najboljš pa je tretja opcija, da nisi sam, pol pa pribiješ še nek DDV nase (v obliki lubice)...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Še najboljš pa je tretja opcija, da nisi sam, pol pa pribiješ še nek DDV nase (v obliki lubice)...
evil.gif

a tako kot to ti delaš?
sprasujem se.gif

sam ne vem kolk bi se kej tvoja strinjala s tem, če bi vedla kakšno je tvoje mnenje glede tega
evil.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
KSZ

Še dokazno gradivo, najdaljše hlače sem pomerla gorenjskemu ne več zajcu.
zmaga.gif

dsc01584.jpg
dokazno gradivo št.1

majč

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Hehe...glede na to kolk mu frizura pokonc stoji je pomojem druga opcija
evil.gif