sam ali v dvoje?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

beyonce

Pripravnik
9. sep 2009
53
0
6
41
Fant, ti si pa menda malce bolan, oprosti. Nikjer, poudarjam, nikjer se nisva čisto nič menila. Od kje pa tebi ta ideja?
Prosim te, prenehaj se ukvarjat z zadevami, ki se te ne tičejo in alter bo prijaznejši. Ni dolgo, ko smo se rešili zalege, in še vedno trdiš, da ne spadaš mednjo?

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Ni Tamara. Tamara je v rajih....
zmaga.gif
Pol je pa Bitch insane.
wink-1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik beyonce pravi:
Fant, ti si pa menda malce bolan, oprosti. Nikjer, poudarjam, nikjer se nisva čisto nič menila. Od kje pa tebi ta ideja?
Prosim te, prenehaj se ukvarjat z zadevami, ki se te ne tičejo in alter bo prijaznejši. Ni dolgo, ko smo se rešili zalege, in še vedno trdiš, da ne spadaš mednjo?

Ja kako se me ne tiče čepa pišeš na javni forum? A te moram baba mar vprašat kaj lahko pokomentiram? Še vedno ne dojameš mojega pisanja, zato se ne napenjaj. Naj ti prevedem: nobenga ne zanima tale vaš offtopic in tele vaše zmenkarije...Ali se drži teme, ali piši po ZSjih, ali pa dej mir. Že pol leta čakam kdaj bodo uni trije dobili svojo temo, kjer si bodo lahko pošiljali srčke in rrožice itd, res ne vem zakaj moramo mi vsi to brat.

beyonce

Pripravnik
9. sep 2009
53
0
6
41
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Ni Tamara. Tamara je v rajih....
zmaga.gif
Pol je pa Bitch insane.
wink-1.gif

zmaga.gif

Sajkek, bravo, le tako naprej ! O meni govori avatar, o tebi pa zgodovina Alterja. Kdo misliš je bolj uspešen v dokazovanju velikega R-a?

Tjuren .... eh. Pametnejši odneha. OFF/ignore

Nazadnje urejeno:

beyonce

Pripravnik
9. sep 2009
53
0
6
41
Gatto, ne sodi mojih izkušenj/ zadovoljenj/ stanja oziroma karkoli podobnega. Zadovoljena sem toliko, kot potrebujem. Potrebujem pa ravno prav. Mimogrede, ne sodi drugim, če ne poznaš sebe. Čudilo me je, da se še nisi oglasil v temi ... lahko še koga pričakujem?
Močni v besedah, (verjetno) slabotni v dejanjih.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik beyonce pravi:
Gatto, ne sodi mojih izkušenj/ zadovoljenj/ stanja oziroma karkoli podobnega. Zadovoljena sem toliko, kot potrebujem. Potrebujem pa ravno prav. Mimogrede, ne sodi drugim, če ne poznaš sebe. Čudilo me je, da se še nisi oglasil v temi ... lahko še koga pričakujem?

Evo, še jaz se javljam...
evil.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik ovca pravi: Meni so itak vse teme od čebelce obsojene na nabijanje...
rolleyes-1.gif

In glih ti to ugotavljaš, k bi mogu red naredit? Pa dej odpri temo za fukfehtarje pa naj se tam obmetavajo ane, neee še TI smetiš in nabijaš tlelele
bonk.gif
.

majč

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Mišljen je bil tist PM, ki ga je Skorpy omenjala.

@beyonce: Po mnenju nekaterih na forumu je moja sveta dolžnost, da vse na novo prijavljene uporabnice povabim na en drinkec. To je posledica moje nekdanje titule za katero je poskrbela naša Skorpy. Štorija se je začela z enim štosom, ampak to je polpretekla zgodovina. Moram pa priznat, da si kako zadevo tud zadela
wink-1.gif
, upam pa da ne vseh.

@mhmm: beyonce sigurno ni Tamara, razen če se prekleto dobro pretvarja.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik ovca pravi: Meni so itak vse teme od čebelce obsojene na nabijanje...
rolleyes-1.gif

In glih ti to ugotavljaš, k bi mogu red naredit? Pa dej odpri temo za fukfehtarje pa naj se tam obmetavajo ane, neee še TI smetiš in nabijaš tlelele
bonk.gif
.

majč

Bi, pa bi me potem obtožili diskriminacije
grin1.gif

Odpri si temo, pa ti jo bom nalepu gor na vrh, pa se lahko tam mente.. Samo, problem je, ker se tm neboste nč menl in smetil naprej vse teme...
frown-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik beyonce pravi:

Evo, še jaz se javljam...
evil.gif
no , še tebe je manjkal hehe
evil.gif

beyonce

Pripravnik
9. sep 2009
53
0
6
41
Fehtarim? Tule? Tudi ce bi, si nimam kaj obetat. Saj pravim, kako je z vasimi dejanji, mladicki..
Se odgovorit mi ne znate, kriza, ko se spravljate k seksu. Zdaj razumem, zakaj toliko jamranja na alterju. Nekateri bi, pa ne morete,spet drugi morete,pa ne smete,tretji pa smete in morete, pa vas nihce ne hebe. In teh zadnjih je tule najvec. Plus to,da se pustite vodit kot moja psicka...hov! Koca je vasa resitev.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik beyonce pravi:
Fehtarim? Tule? Tudi ce bi, si nimam kaj obetat. Saj pravim, kako je z vasimi dejanji, mladicki..
Se odgovorit mi ne znate, kriza, ko se spravljate k seksu. Zdaj razumem, zakaj toliko jamranja na alterju. Nekateri bi, pa ne morete,spet drugi morete,pa ne smete,tretji pa smete in morete, pa vas nihce ne hebe. In teh zadnjih je tule najvec. Plus to,da se pustite vodit kot moja psicka...hov! Koca je vasa resitev.
Reče se: Hov, govoril sem!
grin1.gif

In kako drugače? "Lepota" in "Pamet" še zmeraj v klinču?
wink-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik beyonce pravi:
tole je pa res obupan odgovor na ves moški živelj..beyba je zgubila vso voljo do ljubezenskega lajfa z tipi...sej jo zastopim..lahk, da se je spentljala z napačnimi tipi, zdej pa mamo
cry12bpy.gif

maš PM
wink-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
13.gif

Tema je: Sam ali v dvoje? Torej odgovor v dvoje! Moderator pa lahko kaj zbriše - nepotrebne poste mislim.

Ovca...jezna nate!
10.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.