Od novga leta naprej sem delal pri enmu privatniku-občasno in delal skoraj pol leta od konca dela pa do danes je minil že 3-4 mesece....privatnik je vrnil napotnice na šs in šs mi je založil napotnico v roku 10 dneh....meni v osebnem servisu še vedni piše, da je založena, ampak ni plačana s strani privatnika....kako se še bolje zaščiti? sedaj pa se sprašujem, kakšna država je sploh to, da še tistih par 100 evrov ne dobiš-govorim že za delavce hidrie pa drugih podjetij.
Že tko so nizke plače pa še tistga ne dobijo.
Zdej sem si spet en deu zrihtal pa sem si reku, če ne bo v roku plačeval grem naslednji dan domu, eni so celo pisal, da so vzel eno vrednost predmeta in, da jim naj da gnar, če ne ne dobijo nazaj predmeta.
Položnice mormo vsi plačat v roku, če ne te imajo za največka kriminalca. Moje mnenje o Slo. je ta, da naši politiki niso sposbni vodit državo, z njimi čimprej stran in nove dat gor a kaj ko bodo novi pol. še slabš.
Že tko so nizke plače pa še tistga ne dobijo.
Zdej sem si spet en deu zrihtal pa sem si reku, če ne bo v roku plačeval grem naslednji dan domu, eni so celo pisal, da so vzel eno vrednost predmeta in, da jim naj da gnar, če ne ne dobijo nazaj predmeta.
Položnice mormo vsi plačat v roku, če ne te imajo za največka kriminalca. Moje mnenje o Slo. je ta, da naši politiki niso sposbni vodit državo, z njimi čimprej stran in nove dat gor a kaj ko bodo novi pol. še slabš.
Nazadnje urejeno: