Sadje iz Hoferja brez okusa

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Problem je v tem, da se vedno omenja zgolj Hofer in Lidl. Očitno sta nekomu fejst napoti.
glede sadja in zelenjave je splošno znano da so prav vsi veliki v sloveniji zanič in ni vredno niti tiste cene po kateri te pridelke imajo.

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.709
1.062
113
Moški se načeloma skoraj ne obrezuje.

...tako pravi knjiga o kiviju, ki jo imam.

Razen, če se ni doktina menjala od takrat, ko je bila knjiga natisnjena (pred 20 leti)

gr69

Guru
15. dec 2009
11.642
2.690
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik BLABLABLA pravi:
Moški se načeloma skoraj ne obrezuje.

...tako pravi knjiga o kiviju, ki jo imam.

Razen, če se ni doktina menjala od takrat, ko je bila knjiga natisnjena (pred 20 leti)

Faaaak - sn šele po tretjem branju dojel, da o sadju piše.

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
A sadje iz drugih trgovin ti pa ima okus, ali si ga probal prvič po dolgem času?
evil.gif

Kakor kdaj, ampak skoraj vedno ima Hofer slabš.

Seveda.

Sem kupil marelice ko so se prvič pojavile v Hoferju (kak mesec nazaj). In so bile lepo sladke, ne preveč trde, otroka sta jih pomalicala ASAP.

Tako da kar sem jih jaz kupil so ble OK.

Marelice morajo bit na otip mehke, ampak šlatat v trgovini je neumno.

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
A sadje iz drugih trgovin ti pa ima okus, ali si ga probal prvič po dolgem času?
evil.gif

Kakor kdaj, ampak skoraj vedno ima Hofer slabš.

Ja mater no, kolikokrat si pa že šel na led, da to veš?
Hofer da je najslabši, kar se sadja tiče? Verjemi ali ne, sem bil večkrat razočaran s sadjem iz Mercatorja. Tudi sam očitno grem večkrat na led .. samo, da ima tale v Mercatorju mal večjo površino
evil.gif

Mercatorja nism štel, bolj za Tuš, Špar

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Tipicno,zdej je folk,ki kupuje v Hoferju uzaljen,da zakaj si pa ravno njih omenil. Ko enkrat probas kvalitetne sadeze,ti je povsod zanic.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Zadnjič sem v Mercatorju kupil hrvaški paradajz, ki je bil v akciji. Nisem mogel verjeti, še nizozemska plastika kupljena sredi januarja je boljša.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Kar se Merca tiče... To smo hoteli, to je (večina na fotumu tu) zagovarjala, to imamo.

Ko is nkrat okusiš prave zrele agrumu in paradižnik je vsa roba pri vseh trgovcih vredna pol kozarca tople vode...