S5830 ACE firmware

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Odpri v beležnici. Če je normalen .csv, je čisti ascii fajl. Lahko ga uvozis v google in preko tega v telefon

MOBIKING

Pripravnik
15. okt 2010
163
0
16
@monaco

Sorry. Predpostavljal sem da ti je prioriteta ta upgrade in da imaš narejen kakšen backup. Navadno sem na način ki sem ga opisal uspel da je KIES po spremenjenem CSC naredil upgrade če ga na prejšnjem ni.

Drugače pa uporabljam GO backup kateri ti na ext. SD naredili backup file in po nadgradnjah samo restore narediš pa se vse postavi nazaj kot je bilo. (MMS-i, SMS, programi, WI-Fi nastavitve skratka vse). Verjetno je za to sedaj pri tebi prepozno oz. uspeš tako kot ti je bizi napisal.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Ja, saj načeloma naredim vedno backup, tukaj sem tudi naredil vsaj backup imenika v Kies (ki pa ga ni), nisem pa računal, da bi s tem, ko samo nastaviš za katerega operaterja je, lahko naredil full reset.

Je pa res, da sem že parim sodelavcem naredil update tega istega telefona preko OTA in enega preko Kies, pa je pri vseh ostalo vse tako kot je bilo, zato se s tem niti nisem obremenjeval...

če odstranim ,bak in odprem v notepadu dobim tole...
1607824-contacts.jpg

Priponke

• 1607824-contacts.jpg
    1607824-contacts.jpg
    78,1 KB · Ogledi: 139

MOBIKING

Pripravnik
15. okt 2010
163
0
16
Kaj pa če ne odstranjuješ končnice pa kar ecsv.bak file poizkusiš odpret?

Mogoče če bi probal s kakšnim editorjem. Prej seveda naredi kopijo tega edinega bak file-a da še to ne izgubimo.

http://www.ultraedit.com/

Nazadnje urejeno: