Citat:
Uporabnik js1234 pravi:
a slovenski je notri potem?
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Na GT-S5830 je android 2.2.1 (froyo.xwkab) in v meniju ni opcije za Update (na drugem enakem modelu pri drugem sodelavcu je bila in sem telefon brez težav nadgradil na gingerbread), prav tako te opcije ni v Kies (pripeta slika).
V čem je problem? Kako nadgradit telefon na 2.3.6? Original update me zanima, ne bi rad preko Odin ali kaj podobnega.
Prej je imela MOT, sodelavec pa SIM. Sem tudi njej prestavil na SIM, pa vse kar sem naredil, je factory resset (hvala, da ste me prej opozorili!), zaradi česar me bo zdaj verjetno ubilaCitat:
Uporabnik MOBIKING pravi:
@monaco
Preveri kateri CSC ima sodelavec in nastavi istega nato poizkusi posodobiti še enkrat.
*#272*imei koda#
Imei pa seveda prej prepiši *#06#
LP
Mogoče kakšna ideja kako prit nazaj do imenika in vnosov v privzetem koledarju? Očitno ni bilo sinhronizirano z google, saj se po pol ure še vedno ni nič preneslo nazaj...Citat:
Uporabnik MOBIKING pravi:
@monaco
Preveri kateri CSC ima sodelavec in nastavi istega nato poizkusi posodobiti še enkrat.
*#272*imei koda#
Imei pa seveda prej prepiši *#06#
LP
ja, pa po eni uri je gor samo mail. Je pa rekla, da je kontakte shranjevala v "phone" in ne v "gmail".Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Pa si prijavil telefon na njen google account? Imenik in koledar se avtomatsko sinhronizirata, rezen če ni to izrecno prepovedano.