s5, nexus5 ali?

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.177
512
113
kranj
no, pri meni tista funkcija, da zaslon ostane vklopljen, nikoli ni bila vklopljena
smile-1.gif
toliko rad pa ga spet nimam, da bi buljil vanj...
osebno mi je samsungov koledar pri srcu...googlov koledar mi ne potegne, pa tudi nekaj drugih sem še testiral, pa niso to, kar želim...sedaj imam mesečni pregled in v vsakem dnevu se vidi, če imam opomnik (pa tudi vidim, kateri opomnik je...) morda bo treba spet testirati na tržnici...
pa če sedaj na nexusu ne bo več aplikacije za sms, bo tudi malce nerodno. hangouts imam, ampak mi ne potegne...no, morda mi bo, če bo treba
smile-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.874
695
113
To glede aplikacij se da marsikaj poflikat. Sploh če bo Samsung tudi šel na stock Android in ne bo smel več prednalagati svojih aplikacij (Mail, Galerija ipd), potem je edino logično, da jih da na market, kjer so lahko vsem na voljo. To pot trenutno ubira Google, kjer vsake toliko časa naloži kakšno stock aplikacijo na market.

Glede starih stock SMSov... nekdo jih je dal na market in povrhu še nekoliko izboljšal (več možnih nastavitev ipd.): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thinkleft.eightyeightsms.mms

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Ja samo, če si pikolovec oz. Nexus / GPE fan, je Cyanogenmod že "malo preveč". Marsikdo bi rekel saj je isto samo "več nastavitev". Mene že boot animacija moti, preveč zadev v settings, dosti stvari "dela, ne dela, dela tako tako".

S5 + gpe pa sem omenil zaradi cene. HTC One M8 se mi zdi tudi na bolhi predrag. Recimo, da se ga bo čez par mesecev dalo dobiti za kakšne 350€ (malo rabljen, lepo ohranjen). To se mi zdi fer cena za tak hw, seveda z GPE gor. S5 se že sedaj dobi po taki ceni (samo če nebi bil tako grdo plastičen in brez home knofa ipd.).

One ima super tudi že vgrajeno double tap 2 wake, res enkratna zadeva. To bi moralo biti povsod in "zelo optimizirano" za baterijo. Nima pa One brezžičnega polnjenja, kar cenejši nexus ima (in če si tega navajen je kar hitro velik minus za htc).

Nazadnje urejeno: