Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Čisto možno je, da je enaka kamera, itak je par proizvajalcev samo. Večja razlika je potem kaj kateri proizvajalec naredi iz RAW podatkov.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Čisto možno je, da je enaka kamera, itak je par proizvajalcev samo. Večja razlika je potem kaj kateri proizvajalec naredi iz RAW podatkov.
In tu Sony pogori ...
Citat:
Uporabnik japke pravi:
jaz sem prešaltal iz Blackberrija na S4.
poleg ostalih razlik me moti baterija, ki zdrži samo kake pol dneva, (uporabljam push mail)
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ni problem v kameri/senzorju, ampak v kompresiji. SW dobesedno uniči sliko, ko jo stiska v jpg. Ven pobere toliko informacij, da je groza. Vse, kar bi rabili (poleg boljšega algoritma) je, da uporabnik sam določi stopnjo kompresije. Samo na androidu nisem našel programčka, ki bi to omogočal.
In z nekaterimi telefoni se da mirno slikat tudi za komercialno uporabo (objava v reviji, tja do A4 oz. v idealnih razmerah ali v sili zelo blizu A3).
Jaz sem en, ki mu je baterija praktično edini minus na tem telefonu.Citat:
Uporabnik srv pravi:
Citat:
Uporabnik japke pravi:
poleg ostalih razlik me moti baterija, ki zdrži samo kake pol dneva, (uporabljam push mail)
Kolikor jaz vem so uporabniki S4 čisto zadovoljni z baterijo, si pa premalo napisal kako uporabljaš telefon. Če igraš igrice, veliko fotografiraš, etc. se baterija lahko sprazni v pol dneva in ni s tem prav nič narobe. Koliko pa imaš Screen On čas ?
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Jaz sem en, ki mu je baterija praktično edini minus na tem telefonu.Citat:
Uporabnik srv pravi:
Citat:
Uporabnik japke pravi:
Kolikor jaz vem so uporabniki S4 čisto zadovoljni z baterijo, si pa premalo napisal kako uporabljaš telefon. Če igraš igrice, veliko fotografiraš, etc. se baterija lahko sprazni v pol dneva in ni s tem prav nič narobe. Koliko pa imaš Screen On čas ?
Je mimgrede prazna. Pa ni nobenih igrc. Mal neta, mal remota na PC, čvekam relativno malo, vsa šara telefona izklopljena, nakj aplikacij je online... Za internet radio, če ni zraven polnilca je skorajda neuporabno v mojem vsakdanu. Skratka v vozilih gre na kabl sicer proti večeru ostanem brez. Dans je cvilil 10 min po začetku dirke moto GP, ko sem ga rabil za live rezultate...
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:.. slike v mraku katastrofalne, ...
Citat:
Uporabnik japke pravi:
pomoje S4, one ipd.. kamot nadomesti vsak nov foto vsaj do 200 EUR...