S3 vs S4 vs LG G2

S3, S4 ali G2?

• Skupaj glasov
    43

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Kaj pa Nokia Lumia 830, 10 na mesec, se splača? Ima 5", štirijedrni 1.2 procesor, 1gb rama....vem da je windows phone, pa ful aplikacij za windows phone ni, ampak baje je vseeno OK? Kakšne imate izkušnje? A se da špile potegnit dol zastonj kot iz google play?

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Vse glavne aplikacije so na voljo, tudi sistem je stabilen in dela tekoče. Samo navaditi se je treba, jaz se nisem mogel in sem nazaj na Androidu.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.324
2.425
113
ful aplikacij ni? to je pomembno samo, če si app freak in moraš nujno naložit vsako aplikacijo, ki ti pade pod roke, potem je pa itak ne rabiš nikoli. Drugače na WP storeu se dobi marsikaj, tudi zastonj in tudi kaj takega, kar drugje ne boš dobil. V glavnem uporabljam WP in Android, pa na WP ne pogrešam nič. Na WP je pa fajn, ker je res ful uporabnih aplikacij za slikanje in obdelavo slik.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:
Uporabnik Carlito149 pravi:
Vse glavne aplikacije so na voljo, tudi sistem je stabilen in dela tekoče. Samo navaditi se je treba, jaz se nisem mogel in sem nazaj na Androidu.

Kaj pa te je motilo na windows phone? Kaj lahko pričakujem da ne bo tako kot na androidu? Se da kak GPS naložit kot sygic pa da dela normalno? Kateri "free" GPS je "the one" za windows phone?

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Citat:
Uporabnik Carlito149 pravi:

Kaj pa te je motilo na windows phone? Kaj lahko pričakujem da ne bo tako kot na androidu? Se da kak GPS naložit kot sygic pa da dela normalno? Kateri "free" GPS je "the one" za windows phone?

Nimam nobene posebne zamere, samo sem preveč navajen na Android in mi ni ustrezal WP. Navigacije so pa odlične na WP.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Pa sama stabilnost in hitrost telefona v primerjavi z androidom?? Pa nokia telefon kot firma in sam telefon je kvaliteten? V primerjavi z samsung, LG...?

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Izdelava je zelo dobra. Meni se v parih mesecih ni nikoli sesul, hitrost je pa zelo relativna. Deluje tekoče in brez zatikanja, vendar so prehodi animirani in ni instantno.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Pri L830 imaš tudi vgrajeno brezžično polnjenje, če ti kaj to pomeni, sicer pa res simpatičen telefon, nima neke šibke točke.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
To nevem.. Ker HERE maps ni na Google Play zaenkrat..
wink-1.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Zakaj se poudarja ta free HERE kot neka velika konkurenčna prednost ? Če greš malo "na sprehod v naravo" je nebroj možnosti, vsaj zaenkrat :)

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Po parih dneh uporabe lahko samo pohvalim. Moram se samo navaditi na drug interface, ker sem zadnje case vedno uporabljal google maps.