S kolesom na morje

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Tud jst mam gorca, tko, da nismo usi specjalkarji zgleda. Sam sicer bl klance nabijam, že zato, da pol dol leti po koreninah z linkin parki v ušesih
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Jst bi se tut priključil komu, ki bo šel na morje, če bo datum ustrezen... Prosim da obvestite, če bo kakšna "akcija".
@sad: se srečamo na naših 2/3 iz Lj in na tvoji 1/3 ko boš v klanc gonu =)!

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Khm, zakaj ni nikoli teme s kolesom z morja?
smile-1.gif

To bi pa jaz rabu
smile-1.gif

Sedaj do morja mi sploh ni problem it, vseeno pa mi letos ni še ratalo zajahat kolo in se odpeljat ... imam pa 3km do vode
smile-1.gif

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
iz mojih izkušenj, ker ni motiva
grin1.gif
mora bit nek cilj (bazeni v čatežu, pivo na miramaru, češnje v dobrovem,...)

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
iz mojih izkušenj, ker ni motiva
grin1.gif
mora bit nek cilj (bazeni v čatežu, pivo na miramaru, češnje v dobrovem,...)
Dve fajni lički od ritke pred tabo, pa bo oddaljen motiv izgubil smisel.
grin1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
ksz

ZA.

p.s. če bo kej resnega, sporočite (pa fino bi blo, če vsaj mesec prej). razen, če ne greste že drug teden :)

Nazadnje urejeno:

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
Konec tedna je padlo 80km v eno smer po dolenjski - malo gor malo dol brez večjih težav (nazaj sem imel prevoz do LJ). Štartal zgodaj zjutraj, do 9ih sem bil na cilju. Isti dan sem bil malo matast, drug dan kot nov. Rit, noge nobenih posledic. Povprečje 25km/h, vozim gorca 26".

Fini izlet, tako da kar se mene tiče do morja ne bo problem, če odbrcam prej še par klancev in kakšno 60-70 km relacijo.

Bo pa drug teden fini vreme, če se res ohladi.

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
ksz: Ekola kar se tiče morja in kolesa lahko iz prve sveže roke poročam naslednje -

Start je bil na Vrhniki, cilj Umag. Začel sem ob 4h ponoč na cilju bil ob 15h. Kilometrov je bilo za 145, same vožnje pa 8h.

Kar se klancev tiče pa sledeče: najtežji definitivno bil klanec pred Kozino - ta mi je dal vetra ... drugi, ki mi je bil pa zoprn je bil pa Logatec, vendar ta zaradi zgodnje ure
smile-1.gif
. Aja ni pa primerna za cestna kolesa, ker je speljana po trasi stare železnice in je posledično makedamska.

Kar se tiče utrujenosti pa zdravja
smile-1.gif

Aja še ena anekdota s poti: Sredi spusta po Črnem kalu me na najbolj ostrem ovinku (unem za 180 stopinj) dohiti policaj na motorju ter me pohvali da lepo peljem in da sm tist ta oster ovink speljal kot pravi motorist
smile-1.gif
Potem mi še zaželi srečno vožno ter da naj vozim po omejitvah. V smehu sva se oba razšla ...

Aja če pa koga kaj konkretno zanima pa seveda komot povprašajte
smile-1.gif

lp Avi

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
A lahko na google maps označiš tisto pot za kolesarje do Poreča? Hvala.

Evo ti pošljem kar link le-te. Ta pot sicer povezuje It-Slo-Cro ... več si poglej na linku