Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz pa do lanske zime nisem nikol telovadla. Enostavno mi to ni nikoli dišalo niti mi ni blo potrebno. Potem pa se je neki zgodilo in sem se odločila, da bo treba neki ukrenit in sem se vpisala na power kick. Zdej hodim 4x na teden in je prav fajn. Zdaj sem že tako noter padal, da če kdaj odpade mi prav fali.
-gorništvo/alpinizem
Poleti koliko je pač časa, vglavnem pozimi ko ni toliko kolesa + plus bolj zanimivo (višincev kaj pa vem, zdele sm jih v mesecu in pol 10.000m).
redno... športna borba s palico, pričenjam z mečevanjem + kar pač počnemo za ogrevanje
sicer sem pa precej neaktiven (tudi zato ker imam zgoraj omenjene zadeve trikrat tedensko)... od zimskih športov le občasno kepanje, kolesarim in tečem ne, fitnes mi je dolgčas... poleti plavam in če imam možnost (mizo in kolege) udarimo kakšen namizni tenis to je pa tam nekje vse
golf sezono smo že otvorili, drugace pa malo tekanja po hribih, parkrat na leto smucanje, upam da bo letos vec tenisa poleti , pa malo badmintona, kolo pa sem postavil v kot ze pred casom, mi ne disi prevec
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.