Ryanair

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.198
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik carniolan pravi:
Če prišteješ se izogibanje deželi ciganov in njihovi AIr France, pa je življenje čisto znosno
Potem pa med veikimi res ni dosti razlik(razen ciganov francoskih, seveda) ...

kaj pa oni izpod kamniskih alp na Brniku - Potujem zmeraj na svoje stroske ne pa kot SJTV1 Z AF nikoli problema z Adrijo ene petkrat - izgubljena prtljaga med CDG in LJU - preko Monakova (Muenchen) zalozena posilja 965 kranjskih matic - Jutranji let iz LJU za PAR ze stirikrat v letu in pol odletimo z urno zamudo

SJTV1 ne veseli se - izgleda da bo AF in KLM (ista kompanija) v kratkem lastnik AUA - torej Celovca, Gradca in Dunaja se izogibat
ce pa kot internacionalni biznismen citas strani LEFIGARO v losos barvah - AF/KLM izgleda da bo popapal tudi AZ (Alitalio) atek Berlusconi se je usral pred volitvami, zdaj pa nevesto AF/KLM snubi za locenega in obubozanega zenina iz Apeninskega polotoka -torej spet se bo treba izogibati trzaskega in beneskega letalisca -razn ce letis z Dolomiti Airways (filiala LH)
1. Adria me vse skupaj ni tolikokrat nategnila, kot me je (preden sem se jim odpovedal) AF ...
2. Zanimivo, da s KLM nimam težav - le dokaz več, da so krivi AFjevci in ne ostali. Zato se tudi za AUA ne bojim ...
3. ALitalia gre lahko kvečjemu na bolje, pa so že sedaj boljši od AF (razen kadar štrajkajo).
4. Glede na to, da si kao neki pozvavalec, bi lahko vedel, da je v lasti Lufthanse (in v Star Alliance) Air One (ki je tudi dobra alternatva AlItalia ...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.198
113
www.adriamedia.si
Bo, sam najprej bo moral Berlusconi prst iz riti potegnit ... In nehat zavirat resne kupce.
Sicer je pa vseeno, saj Air One leti praktično iste linije ...

Lukezio

Zelenc'
8. dec 2007
28
0
1
Ve kdo za kakšnega dobrega nizkocenovnika iz Skandinavije (Stockholm po možnosti) čimbližje Sloveniji? gledal sem Wizzair, ki leti na Budimpešto, samo je jeba pol prit do MB-ja z vlakom (celi dan prek Zagreba, press).

Hvala za odgovor in lp