Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ve kdo, če vozi Ryanair iz bližnjih letališč (Trst, Benetke, Budimpešta) v kakšno mesto, da bi bil odhod in povratek še isti dan. Niti ni nujno, da je čas za ogled mesta - važen je samo prevoz.
Ryanair je sponzoriran s strani lokalnih turističnih organizacij (mio eur od Maribora pa to), zato močno dvomim, da boš dobil đabe povratne za isti dan.
še kratko vprašanje glede vinjete. Kot vidim, so na Slovaškem vinjete. Ve mogoče kdo iz prve roke, kako je s prometom okrog 6.00 v Bratislavi? Se da priti po navadnih cestah brez večjih zastojev do letališča? Verjetno je edina pot skozi mesto, ali? Pridem iz smeri Dunaj.
Za uporabo avtocest in hitrih cest je na Slovaškem potrebno imeti vinjeto (»diaµničná známka«, ki jo lahko kupite na mejnih prehodih, bencinskih črpalkah in na poštah. Opozarjamo, da je vinjeta obvezna tudi na kratkem odseku avtoceste med mejnim prehodom Jarovce na meji z Avstrijo in Bratislavo.
Uporaba vinjete ni obvezna na odsekih, ki so označeni s tablo »BEZ ÚHRADY« (brez plačila). Zemljevid odsekov, kjer je potrebno imeti vinjeto, lahko najdete na spletni strani Národne diaµnične spoločnos»i (povezava) ali na spletni strani Slovenske správe ciest (povezava).
Ravnokar sem dobil sporočilo od ene slovaške prometne agencije, da je za uporabo avtocest in hitrih cest potrebna vinjeta. Torej tudi za ta kratek odsek Kittsee-Bratislava.
@gas - kje si dobil informacijo, da vinjeta naj ne bi bila potrebna?
Včeraj sem klical na Slovaško in sicer agencijo ki skrbi za prodajo vinjet. Kolikor mi je zagotovila telefonska operaterka, je potrebno tudi za ta odsek imeti vinjeto.
Sicer pa bom na meji že okrog 5.00, ali še prej, torej dvomim da bo gužva po navadni cesti.
še to. Nikoli še nisem bil na letališču v Bratislavi. Predvidevam da ni preveliko. Odhod Ryanaira je 6.40, gate closes 6.10. Če pridem 5.30 na letališče je še ok, ali? Prtljage, razen nahrbtnika nimam.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.