Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
8888 da si poglej zadnji link o prvih bombardiranjih turcinov. Mesto je kot novo, vse celo nic razstreljeno. Tu je Asad res vse razbil. Sigurno dogovor turki isis in turcini, da jih pustijo na miru.
Tu še je link
https://www.youtube.com/watch?v=7I-EH7Jk1vk
8888 nisi mi še odgovoril na to vprašanje!
Kako ne? Ko se je začela " pomlad " v Siriji, so turčini zasedli tisto ozemlje oziroma izgnali asadove privržence in ohranjali mir, od tod tudi cele hiše. Na posnetku se vidi da asadova vojska bombadira tisto območje. Misliš da bodo turčini kar tako gledali?
dej preberi napisano. so turčini zasedli, so izgnali.
kdo je asad? legitimni vodja države? kaj to pomeni?
a zdej vsak kuhac lahko dela po svoje? men je čudno, da ta terorist asad, krvoses, diktator, ki se je znašal nad turkmenci ni enostavno odgovoril s kemijo in biologijo.
to me vedno znova čudi. pa ne tko..malo..ampak..konkretno. tok, da naslednjih 10 let en kaktus ne uspe preživet, kaj šele miš.
kako smo zaslepljeni s propagando. kako mi vemo kaj je bilov siriji. en uporabnik celo priznava, da je veliko interesov, skupin, cela zmešnjava, ampak on ve, da je asad.
a če žabarja vprašam kako je vreme v mariboru zdejle mi en bo znal povedat. ve pa da v siriji 'asaduje' - pada asad po vseh in vsemu kar ni njegovo.