Danes bodo vsi Rusi za napad na gnide kar je prav, toda kaj bo jutri, ko bo domov prišlo še več krst?
in del sirije. zakaj pa ne? to bi za evropo bilo idealno.Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
saj turkov ni treba bombati. dovolj je da kurde oborožiš. bodo imeli turki dovolj štale že doma.
In priznaš samostojni Kurdistan (tudi S iraka zraven)
Citat:
Uporabnik boomslang pravi:
Če pride do eskalacije, vsekakor pričakujem, da bodo šli vrli slovenski mladci branit NATO Turčijo, pred Rusi...
Citat:
That intrusion is 3-4km long, if the jet was traveling at lets say 800kmh (222 m/s) Thats means it took him 18sec to pass it.
Pa kaj zdej.. Si podpisal pogodbo za NATO al nisi...Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Če pride do eskalacije, vsekakor pričakujem, da bodo šli vrli slovenski mladci branit NATO Turčijo, pred Rusi...
Da meni nekdo rače pojdi se borit smo v NATU in moramo podpreti Turčijo...jebe se meni za vaše probleme. Boriti se bom šel edino če bo nekdo direktno ogrožal mojo družino za vse ostalo mi dol visi.
Pa kaj zdej kompliciraš.. Turčija je v NATO.. Lepo boš šel branit naše NATO muslimanske brate , kar priprav se...Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Potem je bila kršitev, sicer za mišjega tako da zaradi tega seljuk nebi bilo potrebno eskalirati, ampak je bila in Rusi so se zopet zlagali.
Svetujem Rusom da oborožijo Kurde, Evropa pa da proste roke Grkom in Armencev da poravnajo račune in naredijo dokončno rešitev za tist konec.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Potem je bila kršitev, sicer za mišjega tako da zaradi tega seljuk nebi bilo potrebno eskalirati, ampak je bila in Rusi so se zopet zlagali.
Svetujem Rusom da oborožijo Kurde, Evropa pa da proste roke Grkom in Armencev da poravnajo račune in naredijo dokončno rešitev za tist konec.
Citat:
Pa kaj zdej.. Si podpisal pogodbo za NATO al nisi...Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Da meni nekdo rače pojdi se borit smo v NATU in moramo podpreti Turčijo...jebe se meni za vaše probleme. Boriti se bom šel edino če bo nekdo direktno ogrožal mojo družino za vse ostalo mi dol visi.
Citat:
#BREAKING: #Russian FM Lavrov cancels trip to Ankara following downing of Russian jet over #Syria