Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Grenek je, ker ga predolgo časa namakaš v prevroči vodi. Rumeni čaj je zelo delikaten za pripravo in je s pravilnim postopkom eden izmed najbolj sladkih in nežnih okusov.
sem ravnokar izvedel, da klasični rumeni čaj daje menda aromo čokolade in kave? Je to res?
Liptonov Yellow label je pa neka druga mešanica čaja, ne vem pa kakšnih čajev. Mogoče je ime Yellow label kar tako in nima nobene veze z rumenim čajem?
Like the sun, the taste of Lipton® Yellow Label® tea gives you a gentle lift, brightening your day. Full of the natural goodness of the finest hand plucked tea leaves, our premium black tea is appreciated around the world for its uniquely refreshing taste. Contains 150 mg naturally occurring tea flavonoids per 175 mL serving.
Ok dejmo se nekaj zment. Vsi pravi čaji: črni, zeleni, beli, japonski, puerh,... je vse ena in ista rastlina, to je camelia sinensis.
Razlika je samo v načinu sušenja, pripravi, praženju in od kje prihaja, se pravi pogoji za rast.
To že ja. Ampak npr. Earl Grey (ali kateri drugi) mi ne bo dal takega okusa kot mi ga da Liptonov Yellow label skupaj z limono, ker ta dobesedno odžeja človeka.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.