Telefon imam malo manj kot leto, pa se mi je šele pred kakšno uro zazdelo da zadeva vleče na rumeno in da je malo temnejši kot sem ga vajen. Je možno da se barve/zaslon pokvarijo kar tako med eno in drugo uporabo telefona? Telefon je drugače dobro ohranjen, brez padcev, prask itd, samo naenkrat se mi zelo rumen. Izključil sem vse možne dinamične spremembe barv in rumena tinta ostane, tako da ne vem, ali se je zaslon naenkrat pokvaril, ali pa je bilo vedno tako in se mi samo zdi, da je bilo včasih drugače.
Primer pri 25% jakosti osvetlitve
Primer pri 100% jakosti osvetlitve
Telefon zgleda kot da bi na njem uporabljal f.lux. Efekt zvečer najbrž niti ne bi bil neprijeten, ampak takole čez dan je pa precej nadležen. Ko sem bral malo teme za nazaj sem videl da burn in pri AMOLED zaslonih načeloma ne spada v garancijo, kaj pa kaj takega? Ima kdo kakšne izkušnje s servisi s podobnimi problemi?
Primer pri 25% jakosti osvetlitve
Primer pri 100% jakosti osvetlitve
Telefon zgleda kot da bi na njem uporabljal f.lux. Efekt zvečer najbrž niti ne bi bil neprijeten, ampak takole čez dan je pa precej nadležen. Ko sem bral malo teme za nazaj sem videl da burn in pri AMOLED zaslonih načeloma ne spada v garancijo, kaj pa kaj takega? Ima kdo kakšne izkušnje s servisi s podobnimi problemi?