Na zacetku je omenila, da ima enake simptome kot odpiralec teme. Zato sem tudi prilepil.Vprasanje, kaj bi bilo, ce ne bi vedela...pa dvakrat je banane napisala.
Naredi test za laktozo pri zdravniku. Pa probaj z mlečnimi izdelki brez laktoze, da vidiš če bo tudi OK. Sicer ne pretiravaj, ker ti izdelki vseeno vsebujejo malo laktoze (do 0,1g/100g).Hvala vsem za odgovore. Trenutno sem nekako dva tedna na laktozni dieti in se mi zdi, da je stanje dosti boljše. Nisem več tako, napihnjen, tudi popoldne/zvečer je počutje boljše, ni mi več slabo, kot kakšni nosečnici... Tako,da kul.
Apollo8 - to z lasmi je bil samo odgovor uporabnici, ker sem že zasledil, da se v (očitno samo v) tujini dela test na drogo, živo srebro... tudi z lasmi.
Me zanima, kako je Groharca prišla do tega spiska, kaj lahko in kaj ne? Je naredila kak test, al kako?
nad seznamom kaj "ne"sme, je napisan link do laboratorija, kjer je delala test.Me zanima, kako je Groharca prišla do tega spiska, kaj lahko in kaj ne? Je naredila kak test, al kako?
Še nisem slišal, da bi bila v kavi laktoza.Evo, zdej je pa dobila "first world problem"
Sej razumem, da se človek pazi pa to. Sam ajd dej živi. En kufe na teden, te ne bo ubil.
Poglej priponko 53196
Govora je o "late".Še nisem slišal, da bi bila v kavi laktoza.
Caffè latte, often shortened to just latte in English, is a coffee drink of Italian origin made with espresso and steamed milk.
Si prebral sploh ves tekst na sliki?Ja ker za estradnike je kava - kava z mlekom.