ruknil srno - dobim povračilo

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
točno tako. miličnik jože, jezen ker mu žena ne da, napiše kazen. miličnih ifran, sočuten, napiše samo zaznamek da je bil tam in to je to.

jebat ga tak je ta živleje...

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
cenilec napisal zapisnik, menjali bomo žaromet, plastiko maske in še neki nosilec. edino ni mu blo všeč, da je blo to pred 14 dnevi, ker ni blo gor sledi živali na avtu (dež spral), oziroma nisem mel policijskega zapisnika, tako da mi je moral verjet na besedo. zdaj pa čakam, kaj mi bo zavaravovalnica sporočila. upam da bo. saj sploh ne bi šel nič menjat, ampak mi luč zdaj rosi, ker je zgleda tak počla, da nekje vlaga not pride. to pa ni fajn, ker pol grejo pa še žarnice itd. ah, saj bo ...
poročam naprej ...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Pa saj imaš verjetno luči tudi zavarovane? Če ti že zavrnejo divjad, ti pa luč menjajo ne glede na vzrok poškodbe (če je zavarovano).

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
točno tako. miličnik jože, jezen ker mu žena ne da, napiše kazen. miličnih ifran, sočuten, napiše samo zaznamek da je bil tam in to je to.

jebat ga tak je ta živleje...

In zaradi česa te lahko kaznuje? Zbitje srne (še) ni prekršek... Torej....

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
>>.... ker totalke srna ne more narediti

Kdo pravi, da srna ne more narediti totalke?
grims-1.gif

EINC-Deer1.jpg

Ostale slike tukaj >> http://www.asrema.com/EINC-DeerAccident.htm

image0022.jpg

Ostale slike >> http://koporc.org/index.php/2009/02/07/kje-je-srna/

alex3

Pripravnik
7. jul 2009
85
0
6
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
>>.... ker totalke srna ne more narediti

Kdo pravi, da srna ne more narediti totalke?
grims-1.gif

EINC-Deer1.jpg

To je bil božičkov jelen. Ker edino oni znajo leteti. Maska, luči, odbijač so namreč nedotaknjeni.

alex3

Pripravnik
7. jul 2009
85
0
6
Se pogosto vozim po Kočevskem koncu in srečanja s srnami niso redkost, ampak takole skakajočih pa še nisem videl
smile-1.gif

Purly

Pripravnik
11. sep 2007
55
0
6
MB
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
pejt na zavarovalnico, pa upam da imaš še kakšno kocino gor, da bo dovollj očitno od česa imaš zbito luč
Če je še kaj poštenja na ZM ne bi smelo biti težav.
Poročaj

To bo veselo, ZM običajno komplicira da je joj.

na ZM sem zavarovan že najmanj 15 let in nikoli resnično nikoli nisem imel težav, tako da jih ne pričakuj če je vse "čisto"
Vsekakor poročaj !

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
avto je kasko zavarovan - vse živo, tudi stekla. ponoči (ob cca. 2 uri zjutraj) sem se peljal domov po lokalni cesti. pot mi je prekrižala srna, ki je ni odnesla s celo glavo. policije nisem klical, malo zaradi pozne ure, malo zaradi lenobe, malo zaradi dejstva, da znak "divjad na cesti" dejansko obstaja. imam zavarovalnico maribor.
mi bodo povrnili škodo? ta sicer ni velika, je pa odlomilo en nosilec luči in ta zdaj miga (čeprav je pritrjena še na dveh koncih). glavni problem je, da je zgleda počil nosilec luči tako, da je nastala špranja in je luč začela rosit. pa malo je plastika maske dobila proč.
hvala

Vzameš beljak od jajce (surov, za četrt čajne žličke), namažeš po delu ki je polomljen/zvit/počen, pokrtačiš rjavega psa (spet čist malo)
dlake se fantastično primejo na beljak, ki ga skoraj ni videt sprva, zgleda kot kak sluz srne.
greš na mesto kjer ni znaka (200m pred znakom recimo)
smile-1.gif
pokličeš plavce in chillaš; srna jo je odnesla s celo glavo če kater kaj vpraša.
Obvezno pa to počni ob pozni uri; takrat se jim neda pretirano razglabljat s tabo, bote v 15min fertik, 3 slike, podpišeš zapisnik, dobiš kopijo in si rešen, lahko gres na zavarovalnico. Preverjeno večkrat; uspešno.

Fajn reši!

EDIT; če nimas rjavega psa tako jaz, pol enostavno z kake jakne ki ima muco okoli, mogoče kaka kravja koža kje visi s stene
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.001
10.534
113
Se mi je zdelo ali je miličnik vklopil luči, ko je srna skočila mimo?
hysterical-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sem tudi jaz videl.
grin1.gif

Je hotel hitro položnico začet pisat, pa ga je kolega prepirčal, da srna nima nič denarja.