Kot mulo sem jo sestavil.
Sedaj, v času www. pa sem prelen.
Po katerih navodilih -metodi je nekako najlažje?
Sedaj, v času www. pa sem prelen.
Po katerih navodilih -metodi je nekako najlažje?
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Ne gre se za rešitve, gre se za strategije. Nauči ti koga igrati šah, brez da mu pokažeš par osnovnih odpiranj in drugih strategij.
Potem pač ni šahist, ampak "premikač pohištva" (tako kot jaz). To je tako, kot bi otroku dal žogo in knjigo s pravili ter ga pustil, da se sam nauči igrati košarko. Žogo ima, pravila pozna, torej...Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Ne gre se za rešitve, gre se za strategije. Nauči ti koga igrati šah, brez da mu pokažeš par osnovnih odpiranj in drugih strategij.
Zakaj bi ga to učil? Pokažeš mu pravila igre in je to to. Ostalo se naj nauči sam skozi igro. Saj ne rabijo bit vsi Fischerji in Kasparovi.
A zoboderjem tudi dajo staro kravjo čeljust, zjahano pormašino in šop 500x prefotokopiranih istov skripte in naj se sam nauči zoboderske obrti skozi igro?Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Zakaj bi ga to učil? Pokažeš mu pravila igre in je to to. Ostalo se naj nauči sam skozi igro. Saj ne rabijo bit vsi Fischerji in Kasparovi.