RTV

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
827
113
po mojem mnenju bi moral prej ukint (prepovedat) proplus programe kot pa rtv. proplus dela ljudem mentalno škodo in jih dela retardirane, na nacionalki pa lahko celo nekaj zanimivega zveš.

lp

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.628
3.995
113
Seveda zažgat na grmadi kot knjige.

RTV Slovenija se plačuje, zato da lahko ~3000 ljudi dela (1900 redno zaposlenih in 1100 honorarcev)... em... pač nekaj dela...
POPtv se pa plačuje iz reklam, noben ne sili gledat ali plačevat.

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
Ukinimo RTV-in seveda tudi ostale državne ustanove..( parlament,šole,vrtci,policijo,zdravstvo...) In potem bomo vsi srečni...
evil.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
po mojem mnenju bi moral prej ukint (prepovedat) proplus programe kot pa rtv. proplus dela ljudem mentalno škodo in jih dela retardirane, na nacionalki pa lahko celo nekaj zanimivega zveš.

lp
467716-post_slo.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pri nas bi morale biti le Exodus tv, TelePace, ter ostale Krščanske televizije.

Verjemem, da je to neokusna šala. Že sedaj imamo dovolj retardirancev.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Včeraj je bil en fajn film-Čarovnice iz Salema-po resničnih dogodkih...a ti še verjameš v čarovnice? če ne, si po kriterijih tistega časa čarovnik
tongue-1.gif

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:

lp

naprimer kaj izveš na nacionalki --pametnega . daj primer!!

pozdrav.gif

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
Citat:
Uporabnik pikovit pravi:
Ukinimo RTV- sem takoj za !

dajmo ga narediti : tako kdor ga želi gledati naj ga plača ,kdor ga ne želi gledati pač ne bo plačal !!
zakaj me prisilijo da nekaj plačujem če pa tega ne koristim !! se ti to zdi pametno?

pozdrav.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:

lp

naprimer kaj izveš na nacionalki --pametnega . daj primer!!

pozdrav.gif

So edini pri nas, ki predvajajo BBC-jeve dokumentarce in dokumentarce drugih priznanih TV hiš, predvajajo veliko dobrih filmov EU produkcije. Jaz sploh ne premaknem gumba na programe PRO Plus. Če primerjam "časopisno" se mi zdi RTV kot "Mladina Global", POP TV pa kot revija "Nova". Kaj komu paše brat pa vsak pri sebi ve.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.628
3.995
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
So edini pri nas, ki predvajajo BBC-jeve dokumentarce, predvajajo veliko dobrih filmov EU produkcije.
BBCjeve dokumentarce, vse kvalitetno sinhronizirane predvaja vsak vikend PlanetTV, evropske filme pa TV3 Medias (sicer imajo televiziske hiše pri nas zakonsko določeno vsaj koliko morajo predvajati evropske produkcije... zato Kanal A predvaja Kobro 11)

Ta vikend recimo vrtijo BBCjevo Super Smart Animals.
http://www.bbc.co.uk/programmes/b01by613

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.575
9
38
Naj zardi mene pustijo RTV pa prispevek,samo ukinejo naj reklame (saj jih mi plačujemo) Pop TV naj ima zardi mene reklame.
Sicer ,pa po vzoru 3 RTV programa parlentni in podobno sranje naj naredijo še četrtega ,kjer bi vrteli non stop same raklame...

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Pri RTV naj ukinejo naročnino in naj naredijo kot je imel POP TV paket pop nonstop.
Torej paket RTV SLO za 12€ na mesec in kdor ga želi gledat se bo naročil in plačeval, kdor pa ga ne gleda pa se ne bo naročil.

Kje je tu problem
sprasujem se.gif

Aja točno, če to naredijo bodo v enem mesecu dobili skupaj ravno 1200€ od naročnin
evil.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.628
3.995
113
Jaz mislim da bi tisti ki podpirajo RTV plačevali, naj plačujejo pa gledajo. Kot so nekateri raje kupovali s 30% višjimi cenami v Mercatorju kot pri tujcih.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
215
63
Kranj
in potem RTV SLO misli, da jo folk podpira? Zakaj imajo danes Hrvatje lahko DOBRO JUTRO, Hrvatska naši pa PONOVITVE?????

Pa poleti imajo naši več kot 2 meseca pavze, Hrvati pa mislim, da sploh ne.

[cenzura] SE RTV.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
in potem RTV SLO misli, da jo folk podpira? Zakaj imajo danes Hrvatje lahko DOBRO JUTRO, Hrvatska naši pa PONOVITVE?????

Pa poleti imajo naši več kot 2 meseca pavze, Hrvati pa mislim, da sploh ne.

[cenzura] SE RTV.

Oprosti Jado, ampak počasi te imam pol k...! Samo peesdiš in se pritožuješ. Čez vse kar je možno in kar se da skurcat. In to že leta.

Mr. Perfect, pljuni v roke in kaj naredi za to, da bo boljše. Nehaj samo stresat slabo voljo naokrog in sebe poveličevat, kot da si sam the Mesija.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
So edini pri nas, ki predvajajo BBC-jeve dokumentarce, predvajajo veliko dobrih filmov EU produkcije.
BBCjeve dokumentarce, vse kvalitetno sinhronizirane predvaja vsak vikend PlanetTV, evropske filme pa TV3 Medias (sicer imajo televiziske hiše pri nas zakonsko določeno vsaj koliko morajo predvajati evropske produkcije... zato Kanal A predvaja Kobro 11)

Ta vikend recimo vrtijo BBCjevo Super Smart Animals.
http://www.bbc.co.uk/programmes/b01by613

Planet TV je tudi državna tv.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
215
63
Kranj
Revolver: če jih folk ne bi financiral, bi bil tiho...tako jih pa folk financira 100 mio € letno + ves prihodek od reklam še dodatnih nekaj sto mio €....in še stokajo....program pa vemo, kakšen imajo. OBUPEN, poleti pa ponovitve ponovitev HIDAQov.