Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

BuDi

Guru
6. sep 2007
8.350
4.811
113
In v urejeni firmi, se da precej natančno določiti, kolika je vrednost "ostalih procesov" v "končnem izdelku".
vrednost so opredelili, samo računov ne bodo polagali. To je - namenskosti porabe ne bo nihče nikoli preverjal.

Poznam delo takih projektov, opredelijo da bo prevod npr. stal 1500€, kar je po ceniku npr ok, ni prpblema... potem pa en prevede v resnici za 300€, 1200 gre pa v druge postavke. Na gre za krajo, gre za "prerazporeditve",

Vsak po svojih sposobnostih, vsakemu po njegovih potrebah​

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.750
3.976
113
Jaz govorim o urejeni firmi, ne sedanjem RTV. :evil:

Urbanija se je lotil tega po buldožersko, mogoče bi z mini bagerjem več naredili. ;)

Morda pa ne zavaja ampak zgolj prikazuje kakšne članke bi morali dandanes brati pa jih ne, saj se jih ne piše in obljavlja kljub stanju, ki je primerljivo (da ne rečem slabše) kot tri leta nazaj.

Pa še en citat iz dotičnega članka:

"Novinarstvo, ki podpira oblast, ni novinarstvo, je propaganda" - Erika Žnidaršič

bodimo odkriti del programa je res zelo dobre, recimo otroški in mladinski + izobraževalni program za to starost je okej. Tudi Nemci imajo podobne oddaje in so na mestu. Tudi nekatere oddaje za širšo publiko recimo Ugriznimo znanost so dobre, so vredne cekinov. Ampak pod črto to je vse skup za pol dneva programa, kje je ves ostali čas?

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.351
17.845
113
bodimo odkriti del programa je res zelo dobre, recimo otroški in mladinski + izobraževalni program za to starost je okej. Tudi Nemci imajo podobne oddaje in so na mestu. Tudi nekatere oddaje za širšo publiko recimo Ugriznimo znanost so dobre, so vredne cekinov. Ampak pod črto to je vse skup za pol dneva programa, kje je ves ostali čas?
Tisto stanje (ki si ga v citatu odebelil in predvidevam na temu tudi zasnoval repliko) se nanaša na stanje v državi na splošno ter na stanje vpliva (pritiska) politike na medije zaradi katerega bi moralo biti dandanes vsaj enako, če ne več takšnih člankov kot je ta izpred treh let in ne na stanje na RTV Slo na kar si se ti fokusiral v odgovoru na moj post.

BuDi

Guru
6. sep 2007
8.350
4.811
113
"Novinarstvo, ki podpira oblast, ni novinarstvo, je propaganda" - Erika Žnidaršič
@n1slovenija
Novinar in direktor zavoda Državljan D Domen Savič se seli v kabinet ministrice za kulturo Aste Vrečko, kjer bo zaposlen na ministričino osebno zaupanje.

Domen sicer velja za političnega aktivista in je glasni kritik konzervativnejših političnih opcij, predvsem se ukvarja "desnimi" mediji in njihovim financiranjem.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

BuDi

Guru
6. sep 2007
8.350
4.811
113
27032025_drzavljanD_Svet.png