Model. Vse lepo in prav in s teboj se strinjam. Sam tisto gor je pac manipuliranjeto si ti tako dojel.
jaz pa sem dovolj časa delal za njih/ob njih da vem kak stvari potekajo
kolkorkoli nam grejo na živce, nam ne grejo dovolj.
Model. Vse lepo in prav in s teboj se strinjam. Sam tisto gor je pac manipuliranjeto si ti tako dojel.
jaz pa sem dovolj časa delal za njih/ob njih da vem kak stvari potekajo
kolkorkoli nam grejo na živce, nam ne grejo dovolj.
Katera RTV?Samo tako me zanima, zakaj ta depolitizirana in vrhunska RTV, ne poroča o recimo
- največjih protestih v Srbiji
- bojkotu trgovin na Hrvaškem
- itd...
Morda drugorazredne teme?
Ker imamo domačih tem dovolj, npr. kako vla-da de-la do-bro.Samo tako me zanima, zakaj ta depolitizirana in vrhunska RTV, ne poroča o recimo
- itd...
Sem šel brat seznam. Niti ni toliko ljudi... 5 novinarjev 3 snemalci. So pa na dežurnega vododvodarja pozabili pa hišnika... Njih pa niso našteliLepa manipulacija. Na vsak prispevek posljejo drugega kamermana…nasteti pa je prav da so vsi. Bere pa se kot da so samo to oddajo delali.
To je kot da bi ti ukradel cokolado v trgovini in bi poklicali policijo. Pride patrulja, sprejme zapisnik in te na mestu zaslisi. Na koncu pa bi napisali podatke vseh…od operaterja ki je dvignil telefon na 113 do cistilke ki je pucala skret kjer je policaj po koncu sihta sral. In ti bi rekel: lej to nesposobno JU, za eno cokolado so jih 15 aktivirali.
Ja lej, tako je na credit pri filmih.Lepa manipulacija. Na vsak prispevek posljejo drugega kamermana…nasteti pa je prav da so vsi. Bere pa se kot da so samo to oddajo delali.
To je kot da bi ti ukradel cokolado v trgovini in bi poklicali policijo. Pride patrulja, sprejme zapisnik in te na mestu zaslisi. Na koncu pa bi napisali podatke vseh…od operaterja ki je dvignil telefon na 113 do cistilke ki je pucala skret kjer je policaj po koncu sihta sral. In ti bi rekel: lej to nesposobno JU, za eno cokolado so jih 15 aktivirali.
Samo tako me zanima, zakaj ta depolitizirana in vrhunska RTV, ne poroča o recimo
- itd...
Vseeno smo v časih, ko bi si vsak zaposlen na RTV moral vprašat, če je res smotrno, da najame kak večji dolgoročni kredit vezan na RTV plačo.Pri nas kao ne upajo odpuščati, ker ni za odpravnine, sosedje pa to krijejo iz proračuna.
A ni dobro, da kar zaslužijo na licu mesta zapijejo.nastradal bi predvsem gostinski sektor okol javne hiše.
Pri nas jim tudi za plače (ko zmanjka) krijejo iz proračuna tako da...Mogoče jih naša RTV zaposli, ker so kronično kadrovsko podhranjeni
Pri nas kao ne upajo odpuščati, ker ni za odpravnine, sosedje pa to krijejo iz proračuna.