Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

B81

22. jul 2007
37.088
10.584
113
Se ti ne zdi, da se sam precej bolj vžigaš? Sicer pa očitno precej selektivno bereš.

Očitno imaš vžigalno vrvico tam, kjer se omenja vse svobodno...
da si ga zadel direkt v popek, se vidi po nenavadno vulgarnem izboru besed, ki se jih drugače izogiba, pač mirni levičar pa to :evil:

ampak vsak ima nek trigger, aljoteam-a pač zadeneš z omenjanjem ekstremnih levičarjev :D

• Haha
Reactions: aljoman

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.720
-1.346
63
Če je to replika meni in ne danielu - osebno ne kapiram zakaj ne bi smel komentirati neke izjave z nekim (daljšim) časovnim zamikom, sploh ob dejstvu, da avtor(ica) izjave tudi dandanes deluje/razmišlja enako. Enako omejujoče kar se tiče ljudi z mnenjem drugačnim od njenega. Dafak, prav res.
Ni bila replika na tvoj komentar.
Kje pa sem napisal, da se ne sme komentirat? Objavil sem sliko z datumom objave, ostalo je pa posledica.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.720
-1.346
63
ohh dani, nisi razumel napisanega? Nimam težav z zdravjem. Sprehod pa vedno dobro dene. Probaj kdaj.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.795
15.860
113
Ni bila replika na tvoj komentar.
Se mi je zdelo ja (glede na timing objave) a nisem bil prepričan.

Kje pa sem napisal, da se ne sme komentirat? Objavil sem sliko z datumom objave, ostalo je pa posledica.
Res nisi neposredno napisal tega ampak človek pri branju tvojih postov dobi tak občutek in očitno nisem edini. My bad kar se tiče interpretacije torej, zdaj pojdimo dalje, komentiranje starejših objav potemtakem ni problematično, lepo.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman