Kdo vam laže je na konkurenčni televizijiTo pa ni fer. Ce je lahko "Kdo vam laze" na sporedu, bi moral bit tudi "Studio City".
Kdo vam laže je na konkurenčni televizijiTo pa ni fer. Ce je lahko "Kdo vam laze" na sporedu, bi moral bit tudi "Studio City".
/sarcasm offKdo vam laže je na konkurenčni televiziji
Ki jo nismo prisiljeni plačevat...Kdo vam laže je na konkurenčni televiziji
... ena oddaja za drugo, na istem kanalu...To pa ni fer. Ce je lahko "Kdo vam laze" na sporedu, bi moral bit tudi "Studio City".
Tako kot Studio City naj bo še Pričevalci in Intervju!/sarcasm off
Pravi rdeca zaskrbljenka, da mora program ostat uravnotezen
Premal dela pa preveč cajta
Kako odgovarjate na očitke direktorice, da jo želite razrešiti, ker da ne sledi vašim zahtevam po kadrovskih in programskih spremembah?
Razočaran sem, da se razrešitev, ki temelji na strokovnih argumentih, tako politizira. A to se navadno zgodi, ko sogovorniku zmanjka argumentov. Z direktorico sem imel številne sestanke, potem ko me je strokovna služba za programski kontroling opozorila na drastični upad gledanosti televizijskih programov. Osnutek nekaterih manjših programskih sprememb sem predlagal šele, ko sem ugotovil, da direktorica sama nima nobenega namena predlagati ukrepov. Res je, predlagane spremembe bi zahtevale, da televiziji zagotovimo več denarja, vendar bi po mnenju službe za programski kontroling pripomogle tudi k večji gledanosti in s tem televiziji omogočile več tržnih prihodkov. Direktorica ni podprla niti enega mojega predloga, a večja težava je, da svojih predlogov ni imela, zato programskih sprememb jeseni ne bo. Tudi ko sem direktorici naložil pripravo akcijskega načrta dviga gledanosti televizijskih programov, se je na mojo zahtevo odzvala z elektronskim sporočilom, v katerem je pojasnila, da ni mogoče storiti ničesar. Neposredno po tem sem se odločil in spisal predlog programskemu svetu za soglasje k razrešitvi direktorice.
Grahov glavni predlog je, da bi uvedli govejo muziko v prime timu.Andrej Grah Whatmough o pritiskih, odstavitvah, višanju RTV-prispevka: Čas je, da spregovorim
Zakaj se je odločil svojo plat zgodbe javnosti predstaviti šele zdaj? V sporočilu za javnost, ki ga je objavil pred časom, je napovedoval, da bo za komentarje dosegljiv šele po seji programskega sveta, na kateri bodo svetniki odločali tudi o predlogu razrešitve direktorice televizije Natalije...siol.net
kako levičarsko s strani direktorice Natalije Gorščak. Vse skup gre v 3PM in ona nima namena predlagati sprememb. Niti ukrepati nič od nič. Sam da je na položaju.
Sicer pa dober intervju. Ampak levičarjem itak ne bo všeč nič od nič.
Kero tele je pa to... lepo napisano, baba je nesposobna reševanja krize, nima kaj delat na položaju. Mislim, levičar ima pa opravičilo zanjo. Res neverjetno.
Lej...ko je v 90s Milo-šević upeljal pop-narodnjake med rajo....se je zgodil balkan!Daj se še enih 1000 x po glavi! Če je to pač gledano pa naj bo goveja muzika itak boljše, kot levičarsko nakladanje. Če imajo SLO komercialne TV resničnostno sranje v prime time, zakaj nebi imela nacionalka nekaj pristno slovenskega? Daj se še enih 1000 x po glavi s hamrom.....
Za govedo je itak najbolj primerna goveja muzika.Daj se še enih 1000 x po glavi! Če je to pač gledano pa naj bo goveja muzika itak boljše, kot levičarsko nakladanje. Če imajo SLO komercialne TV resničnostno sranje v prime time, zakaj nebi imela nacionalka nekaj pristno slovenskega? Daj se še enih 1000 x po glavi s hamrom.....
No po udarcih s hamrom po glavi si prišel do neverjetne ugotovitve. Bravo! Očala imaš zato, da se ne vidijo modrice okrog oči??? Lase pa si si tudi izpulil zgleda.Za govedo je itak najbolj primerna goveja muzika.