Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.455
6.828
113
Zakaj torej rtv ni podpisala pogodbe o namenski porabi sredstev za manjšine in čemu takšna podpora diskriminaciji manjšin iz strani nekaj posameznikov tukaj?

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.455
6.828
113
Za manjšina da. Zato tudi zahteva za podpis pogodbe o namenski porabi. Razen, če si diskriminatoren do manjšin seveda.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

erikson

Guru
25. avg 2007
26.101
9.374
113
Ne. Šlo je za sredstva, ki bi jih morala država nakazati po zakonu in jih še ni.
Kaj je bil pogoj za nakazilo? Poročilo na tri mesece o izvajanju in namenski porabi. In zakaj direktor STA poročil ni želel oddajati?

Pogodbeno je imela država celo možnost zahtevati od STA nazaj VSA prejeta sredstva, skupaj z zamudnimi obrestmi.

člen 6 pogodba sta EqbWJogXIAQV650.jpg

Enaka zgodba z (ne)namensko porabo se je letos začela pod Asto in Golobom glede RTVSLO. Gorščakova niti pogodbe noče podpisati, kaj šele da bi jo izpolnjevala. Goran Forbici jo pri tem celo podpira.

Kaj to imaš v mislih novo24? Saj veš Madžari, pa te fore.
nova 24 je v zasebni lasti, isto kt pop tv, kanal a in podobna jajca..isto ti velja za tiskane medije in radije. Celo Radio Frajer ki je top radio, je v privat lasti pa mu uspe preživeti. Javno ni zasebno in javni cekini niso zasebni/privat cekini, tko kt tvoja toyota ni tud moja. pa ist velja za flat

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

jello

Guru
22. sep 2008
11.616
4.778
113
Radio frajer ni medij posebnega pomena in v njem ne oglašujejo državna podjetja. Oboje pa velja tako za rtv kot novo24, ki praktično vsa sredstva nabere iz oglaševanja državnih podjetij (in madžarov).

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.157
9.331
113
Ne mi ni. Ravno tako mi ni vseeno, kako fino se JJ spravlja na njo oz. na vse, ki mu niso po godu. Ampak bo že. Počasi pride jesen, referendumi itd..

Kako točno JJ nagaja? Kot berem je bolj ali manj to maslo od Goloba + trma vodstva RTV, kateri noče podpisati namenskega financiranja (čeprav po 30. členu zakona o RTV predvideva namensko rabo)