Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.057
3.556
113
Ni res, ker imam tudi podatek za tiste, ki niso "kot jaz", njim odgovarja v enem do dveh tednih.

Moj point je bil, da je primarno zdravstvo nekje pri gležnjih, da ne rečem v curcu. Verjamem pa, da veliko zdravnikov v primarnem zdravstvu dela zelo dobro, ampak kaj ko se rezultati zgubijo v sistemu.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.057
3.556
113
No ti glede na hvalospeve tebi v eni namenski temi, ne moreš bit referenca za "navadnega pacienta". Pa ne mislim nič slabega, si pač še ene dve stopnici nad mano na hierarhični lestvici.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.145
8.982
113
Nimam tezav o tem debatirat. Ko sem se prijavil za CT vratnih zil so me seznanili da je cakalna doba 180 dni. In bom pac cakal. Najbolj me skrbi da me ne bodo uspeli obvestit kdaj sploh je termin ker smo 5 min rabili za dogovor da me obvestijo po mailu ali sms saj me navadna posta ne bo dosegla.

Ali bi lahko bil na vrsti hitreje? Da. Ampak mi je bilo jasno povedano da gre za preventiven pregled z namenom izkljucitve ene malo verjetne zadeve.

Hkrati mi je lazje “urejat” stvari za druge.

Ko zbolim ne grem k osebnemu zdravniku ker se mi ne da s sestrami ukvarjat. Grem do enega od kolegov, ce rabim laboratorij grem v adrialab na trzasko in ce rabim zdravila dobim bel recept in v lekarni placam. Kar imam rednih vsakodnevnih zdravil mam ponavljajoce recepte in moja skrbi da mi tega ne zmanjka.

Pa mam drgac cist ok osebno zdravnico sam mi zarad narave dela res ne ustreza neko narocanje in 500 administrativnih podvprasanj.