Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.353
2.660
113
Tole je zanimivo.

1742283975635.png

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.246
3.094
113
To je bila tako brez veze anketa, da bolj bit ne more!
1. Hana postavit za premieja? :bonk:
2. Anže + Tonin trenutno ne prideta v parlament, če pa že, bosta imela po 2 ali 3 poslance, torej "zadnja rupa na sviralu"!
3. zgodovina nas uči, da je "korito" boljše od Janeza.
4. tisti dve izjavi nekdanjih in sedanjih najožjih sodelavcev omenjenih v eni temi včeraj naj si Janez vzame k srcu in končno postane stric iz ozadja.

B81

22. jul 2007
38.324
11.420
113
To je bila tako brez veze anketa, da bolj bit ne more!
1. Hana postavit za premieja? :bonk:
2. Anže + Tonin trenutno ne prideta v parlament, če pa že, bosta imela po 2 ali 3 poslance, torej "zadnja rupa na sviralu"!
4. tisti dve izjavi nekdanjih in sedanjih najožjih sodelavcev omenjenih v eni temi včeraj naj si Janez vzame k srcu in končno postane stric iz ozadja.
Da je boljse, vidimo vsak dan :evil:

• Haha
Reactions: sajkek

netko

Guru
25. jul 2007
7.014
2.309
113
enim je "boljše" drugim pa veliko boljše, ko pa tisti tretji hočejo kaj povedat o famozni reformi pa jih minister ozmerja... prosim še za eno sezno cvetličnega korita, da lahko zasadimo še rožice notri

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.383
16.689
113
Nope - zgodovina nas uči, da lahko še korito (ne nujno celo) premaga Janeza na volitvah. Da pa ne drži izjava "vsako korito je boljše od Janeza" (torej da kasneje po volitvah korito/whoever/whatever bolje vodi državo od Janeza) pa sedaj izjemno lepo v praksi demonstrira Golob s svojo ekipo saj je tip v praksi najmanj enak, če ne celo slabši od Janeza .

S tvoje tipkovnice na božji zaslon. :srce:

• Haha
Reactions: jonny77

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.246
3.094
113
Nope - zgodovina nas uči, da lahko še korito (ne nujno celo) premaga Janeza na volitvah. Da pa ne drži izjava "vsako korito je boljše od Janeza" (torej da kasneje po volitvah korito/whoever/whatever bolje vodi državo od Janeza) pa sedaj izjemno lepo v praksi demonstrira Golob s svojo ekipo saj je tip v praksi najmanj enak, če ne celo slabši od Janeza .
Ja saj tako sem mislil - na volitvah je vsako korito boljše od IJJ.

BTW: a je Janez sploh kdaj absolutno zmagal volitve, torej tako, da je v prvo po volitvah sestavil vlado/koalicijo, ali je vedno zavladal po dokazani nasposobnosti nasprotnega tabora?

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.383
16.689
113
A, ok, hvala za pojasnilo. Nekateri dejansko mislijo, da je tudi kasneje po volitvah kdorkoli/karkoli bolje.

BTW: a je Janez sploh kdaj absolutno zmagal volitve, torej tako, da je v prvo po volitvah sestavil vlado/koalicijo, ali je vedno zavladal po dokazani nasposobnosti nasprotnega tabora?
Huh, ne bi vedel. To bi bilo pa potrebno vprašati tiste, ki ga imajo naštudiranega v nulo in so primerno informirani. Kakšnega levičarja torej glede na to, da največ info o Janezu in njegovih podanikih običajno prileti z leve strani, vsaj na tej tabli je večinoma tako. :D

• Všeč mi je
Reactions: Gatto in Samo Svoj

B81

22. jul 2007
38.324
11.420
113

2004 - 2008.
Drugace pa sestavlja zaradi odstopov tasposobnih.
Tezko je rect, da je jj dejansko bolje vodil drzavo (ne odnose s pozamezniki, ampak drzavo), kot golob, sarec, bratuska...

Tudi nima smisla, da gre za strica. On bo FUL BOLJ HUJSI STRIC, kot je kucan. Se vedno bodo zmagala korita, ker bo on stric.

netko

Guru
25. jul 2007
7.014
2.309
113
2004 - 2008.
Drugace pa sestavlja zaradi odstopov tasposobnih.
Tezko je rect, da je jj dejansko bolje vodil drzavo (ne odnose s pozamezniki, ampak drzavo), kot golob, sarec, bratuska...

Tudi nima smisla, da gre za strica. On bo FUL BOLJ HUJSI STRIC, kot je kucan. Se vedno bodo zmagala korita, ker bo on stric.
moje mnenje je da so bile takrat naslednje volitve za slovenijo usodne... naslednjo vlado bi morala sestaviti sd in sds in bi bili danes druga država

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj