Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.421
2.583
113
Podkasti vlade!
Vlada ima svoje osebje, novinarje, goste, vprašanja, plesalce, ... Za 5000€!
Presenečenja izključena!
Mat tole žre RTV!

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.152
113
Še o lokaciji.

170 narodnosti v enem mestu

Nastopajoči in obiskovalci Evrovizije se bodo v Malmöju verjetno počutili domače tudi zato, ker gre za pravi vrtiljak ljudi z vseh koncev sveta, saj v mestu živijo predstavniki kar 170 narodov. Da, 170, ki prispevajo k multikulturnemu utripu, ta se kaže tudi v tem, da je na ulicah slišati vse mogoče jezike.

Brez težav in posameznih incidentov seveda ne gre. Tudi v Malmöju so pred meseci protiislamski aktivisti na ulicah sežgali Koran, jezna množica pa jih je skušala ustaviti. Višja, kot je na državni ravni ali v sosednji Danski, je tudi stopnja kriminala. Po podatkih ZN-ovega urada za droge in kriminal (UNODC) ima Švedska drugo najvišjo stopnjo smrtnosti na prebivalca zaradi strelnega orožja v Evropi (za Albanijo), katalizator nasilja pa sta predvsem revščina in neenakost, ki sta najopaznejši v največjih švedskih mestih.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
EMA je bila fajn zadeva. Je kar škoda ker je ni več. Vedno je bil kak konkreten škandal. Jaz se spomnim tistega, ko je Magnifico Patrika Grebla na gobec, enkrat sta se stepli dve ljubici od Vardjana, pa jebem vam sunac je tudi legendarna. Vedno je folk popenil zaradi glasovanja, sploh takrat ko so Sestre zmagale. Tudi za gledat je bilo ok, ker so slovenske pevke in kvazipevke tekmovale katera bo imela krajše krilo in večji dekolte.

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.398
384
83
Glih tolk pizdila ta leta ko ni bila izbrana, da so jo izbrali in ajd na Evrovizija. RTV- ju prisparal bakse za cirkus domacega izbora.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Spoštovani, dr. Valentin Areh, nekdanji v. d. direktorja TV Slovenija vas obveščam, da mi je vodstvo RTV, kar prek elektronske pošte poslalo odločbo, da zame na javni televiziji nima več dela. Uvrstili so me na čakanje. Hkrati so mi preprečili vstop v službo in dostop do mojih osebnih stvari. Očitno vodstvo širi kadrovsko čistko tudi na tiste, ki nismo delali za oddajo Panorama. Kljub temu, da imam doktorat znanosti in več kot 33 let novinarskih in uredniških izkušenj, z delom za POP TV, TV Slovenija, Associated Press Televison News, ZDF, CNN in za druge velike tuje medijske hiše, direktorica Ksenija Horvat trdi, da zame nimajo več dela. Nedosegljivo je zame tudi delo urednika Dnevnika in Odmevov, ki sem ga opravljal zadnjih 15 let. To delo Polona Fijavž, odgovorna urednica prvega informativnega programa, zdaj brez težav zaupa tudi novinarjem brez vsakršnih uredniških izkušenj in s srednješolsko izobrazbo. Danes so mi člani uprave: Zvezdan Martič, Andrej Trček in delavski direktor Franci Pavšer poslali pritlehno in strahopetno pogodbo, s katero od mene zahtevajo naj pristanem na 17 razredov nižjo plačo in začnem delati kot novinar začetnik, hkrati pa se moram odreči vsakršni tožbi zoper RTV. Osebno ali pisno mi nihče ni pojasnil razlogov za nižjo plačo, odvzem dela in prepovedi vstopa v televizijsko stavbo. Posamezni sodelavci so mi zgolj dejali: »Maščevanje je sladko!« Trdijo, da so na njihovi strani: ustavno sodišče, sodišča, mediji, sindikati in politika. Žal se ne zavedajo, da bodo lahko jutri prišli drugi, ki bodo z vsemi tistimi, ki čistke izvajajo in z njimi tiho soglašajo, postopali povsem enako.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.242
2.518
113
Glede na vodstvene izkušnje, ki jih navaja, bi morali Areha pograbit kjerkoli in mu dat 3X RTVjevsko plačo. ;)

A doktorat so mu na RTV častli - vprašam za prijatla Martiča.

• Všeč mi je
Reactions: bpfc