Ker je prava kruhoborka, ponosna bi bla ce bi se mela sluzbo.
Ta job z rtv ji je bil dopolnilna dejavnost. Vsaj na njen cv.Ker je prava kruhoborka, ponosna bi bla ce bi se mela sluzbo.
Kot da smo ji mi krivi da je plodna.Pa kaj pol, če je mlada mamica! Saj nismo Juga!
zakaj pa Žitnika iz Amerike rabiš? al pa Kojimo iz Anglije? pa uno tisto iz Rusije/...name it/Mi pa res rabimo dopisnico, kot je Karmen Švegl (bližnji vzhod)!
Pa kaj pol, če je mlada mamica! Saj nismo Juga!
Žitniku baje en študent is SLO vse pripravi, on samo prebere. Saj je naš. Opa vaš!zakaj pa Žitnika iz Amerike rabiš? al pa Kojimo iz Anglije? pa uno tisto iz Rusije/...name it/
žitnik ni moj je (bolj) njihov........sploh po tistem fiascu pri prejšnjih volitvah ne vem kako lahko ima še službo... glede priprave se pa strinjam, sploh glede na njegovo barvno in strankarsko pripadnostŽitniku baje en študent is SLO vse pripravi, on samo prebere. Saj je naš. Opa vaš!
Zakaj to ni na "TV Celje" , "VTV Velenje" ali kaki drugi mini lokalni tv?No da vas vidim; kaj bo zdaj komentar?
a nagradna igra bo tud tko kot je bla takrat?Posneto je v stilu 90ih.
še vedno so dobre bravoZakaj to ni na "TV Celje" , "VTV Velenje" ali kaki drugi mini lokalni tv?
Ker posneto je ravno tako.