Sem bil v 24 letih samo na eni. T' prviuradno je seveda udeležba prostovoljna, dejansko si pa nihče ne upa manjkat...
ĆevaBDŽinicaše enkrat več se bo pokazalo, da komunisti pač ne zmorejo vodit čevapđinice, kaj šele kaj druga.
še enkrat več se bo pokazalo, da komunisti pač ne zmorejo vodit čevapđinice, kaj šele kaj druga.
Sicer v Petek zvečer gledam samo zadnja dva meseca in moram priznati, da mi je dokaj všeč. Upam, da je ne bodo ukinili.
There, I fixed it for you.marcelboje že od nekdaj priden do pravih, BP. Zato tudi je nazaj.
Še kakšna trolovščina?
edit: lahko pa počakaš da dobiš okrožnico s kloja.
Pa menda nisi tudi ti padel med bralno nepismene? Ravno jaz sem napisal, da sem oddajo rad gledal in da bi bilo škoda, če bi jo ukinili. Pa se najde neki tomi, ki zatrola, če čakam navodila iz kloja.Evo še eno trolovščino, direktno z RtvSlo
Oddaja V petek zvečer se poslavlja
Po uspešnih treh letih in šestih sezonah se oddaja V petek zvečer, ki je vsak teden na 1. programu Televizije Slovenija postregla z dobro uro živih glasbenih izvedb in avtorskega humorja, po novem letu umika s programa.www.rtvslo.si
LoooLPa menda nisi tudi ti padel med bralno nepismene? Ravno jaz sem napisal, da sem oddajo rad gledal in da bi bilo škoda, če bi jo ukinili. Pa se najde neki tomi, ki zatrola, če čakam navodila iz kloja.
Kaj pa to - oddaja se torej umika s programa zaradi odločitve avtorjev, da si privoščijo predah. Jaz sem pa že mislil, da imajo finančne težave in zato umikUstvarjalci so se skupaj z avtorji oddaje V petek zvečer Jureta Karasa in Blaža Švaba odločili, da si bodo po treh res intenzivnih letih in šestih sezonah privoščili predah. Tako se po novem letu oddaja umika s programa.
Ukinili so jih zaradi pomanjkanja financ, zato so se ustvarjalci odločili za predah.Kaj pa to - oddaja se torej umika s programa zaradi odločitve avtorjev, da si privoščijo predah. Jaz sem pa že mislil, da imajo finančne težave in zato umik