Jaz vsaj živim od svojega dela za razliko od tebe!Ali kdaj preverjaš svoj IQ? Ga ne moreš, ker ga ne najdeš.
Potem pa kar delaj in ne pisari neumnosti. Za pritiskanje knofa na štanci tako ne potrebuješ posebnega IQ.Jaz vsaj živim od svojega dela za razliko od tebe!
No za "dva lekadola prosim, izvolite,Potem pa kar delaj in ne pisari neumnosti. Za pritiskanje knofa na štanci tako ne potrebuješ posebnega IQ.
Recimo, da ima Radio Ognjišče doseg in poslušalstvo ranga 600.000 ljudi. Med temi je dovolj kandidatov za ogled bogoslužja. Vsekakor precej večje potencialno gledalstvo kot npr. evangeličanska ali pravoslavna bogoslužja, pa jih začuda vaša druščina ne problematizira. Jaz osebno jih podpiram, me niti malo ne motijo.In kako ti veš, da je dovolj interesa med gledalstvom?
ali je kje objavljena gledanost športnih prenosov, poročil, kulturnega programa itd...mogoče pa le ni vse v količini kaj misliš? Če je nacionalna.....Ali je kje objavljena gledanost teh prenosov?
zato ker taista tv prenaša športne prenose, ki ijh ne gledamo vsi, ker prenaša kulturni program ki ga ne gledamo vsi, ker prenaša eurovizijo, ki je spet ne gledamo vsi, ker...ker je pač nacionalna in mora (to je njena naloga) zadostiti željam in potrebam tistih, kateri jo plačujejo..torej vsem. Če ti ne gledaš maš, to nepomeni da jih kdo drug ne gledaKaj mi lahko nekdo razloži, zakaj bi sploh javna televizija prenašala maše. Kaj ni država ločena od cerkve?
LP, (to ni lep pozdrav) če bi delal za štanco kot ti zmotno (kot vedno) misliš ne bi čepel tu kdaj koli bi se mi sprdnilo ampak bi stiskal gumbe, kot si jih ti celo življenje.Potem pa kar delaj in ne pisari neumnosti. Za pritiskanje knofa na štanci tako ne potrebuješ posebnega IQ.
Po moje gledajo te prenose samo bolni in stari, ki ne morejo v cerkev. Za druge pa ne vidim razloga, zakaj bi to zijali na daljavo.Recimo, da ima Radio Ognjišče doseg in poslušalstvo ranga 600.000 ljudi. Med temi je dovolj kandidatov za ogled bogoslužja. Vsekakor precej večje potencialno gledalstvo kot npr. evangeličanska ali pravoslavna bogoslužja, pa jih začuda vaša druščina ne problematizira. Jaz osebno jih podpiram, me niti malo ne motijo.
Ti priviligiran iskoriščevalec sistema ne razumeš in ne boš nikoli razumel starejših, bolnih, razočaranih, ponižanih, ki jim je to velika uteha in spodbuda v življenju.Po moje gledajo te prenose samo bolni in stari, ki ne morejo v cerkev. Za druge pa ne vidim razloga, zakaj bi to zijali na daljavo.
ne upat prevečTi priviligiran iskoriščevalec sistema ne razumeš in ne boš nikoli razumel starejših, bolnih, razočaranih, ponižanih, ki jim je to velika uteha in spodbuda v življenju.
Ti si pač lahko privoščiš marsikaj, nekateri pa ne.
Sicer dvomim, da boš razumel, ampak probal sem.
Že spet si dokazal, da ti je bralno razumevanja bolj španska vas.Ti priviligiran iskoriščevalec sistema ne razumeš in ne boš nikoli razumel starejših, bolnih, razočaranih, ponižanih, ki jim je to velika uteha in spodbuda v življenju.
Ti si pač lahko privoščiš marsikaj, nekateri pa ne.
Sicer dvomim, da boš razumel, ampak probal sem.
Ti pa imaš v glavi špansko muho in zato se ti nos dviguje in spušča. Da to prikriješ uporabljaš rdeče (saj smo vendar naši) kladivo.Že spet si dokazal, da ti je bralno razumevanja bolj španska vas.
Najbrž je tudi Zobec kupil diplomo.
Že spet si dokazal, da ti je bralno razumevanja bolj španska vas.
Po moje gledajo te prenose samo bolni in stari, ki ne morejo v cerkev. Za druge pa ne vidim razloga, zakaj bi to zijali na daljavo.
Potem pa kar delaj in ne pisari neumnosti. Za pritiskanje knofa na štanci tako ne potrebuješ posebnega IQ.
Ali kdaj preverjaš svoj IQ? Ga ne moreš, ker ga ne najdeš.
zelo verjento da drugo