Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.690
6.460
113
Prva novinarska konferenca "depolitizirane" uprave RTV Slovenija z dogajanjem prej in potem.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.690
6.460
113
Nejc Krevs o tem, kako nikogaršnji hlapci javno televizijo branijo pred mladimi.

»Žal mi je, da sem postal kolateralna škoda 'ideološkega' obračunavanja, saj nisem nikoli dovolil, da bi politika vplivala na moje profesionalno novinarsko delo. Nikoli nisem delal za medije, ki bi bili povezani s politiko, prav tako nisem nikoli bil član nobene politične stranke,« se je odzval Krevs.

Čeprav si je urednica Fijavževa na uredniških mestih in za vodenje TV Dnevnika izbrala novinarje, ki so po njenem mnenju »najbolj verodostojni, kredibilni in izkušeni«, kot je dejala za Slovenske novice, pa Krevs svojo razrešitev vidi predvsem »v luči strahu starejše generacije pred mlajšo. Zdi se, da bi radi mladim porezali krila, čeprav so ta zrasla v njihovem gnezdu. Kot špartansko dete so me vrgli med zveri, vendar sem preživel, in tudi tokrat bom ...,« pravi.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.690
6.460
113
rtvslo je ena redkih državnih lukenj, kamor se da skrit in imaš mir. Dejansko gledamo, da delajo toliko in tolio ur dnevno, kaj delajo in koliko časa porabijo za kaj, se ne ve, prispevek na terenu dela dvakrat preveč ljudi, štempljajo en drugemu, če je manjko ur, je jih kar pobriše - tega ni v nobeni normalni firmi.
Ko je govora o stroških zaposlenih in dvigovanju prispevka, se vedno spomnim na to fotografijo.

golob bruselj mikrofoni rtvslo.png

• Všeč mi je
Reactions: Matey

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.022
11.144
113
biti verodostojen.... a ni to mal ideološko, religijozno in podobno. Taka retorika ne spada na RTV. :evil:

• Všeč mi je
Reactions: optiplex

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.807
2.605
113
Tistim, ki znamo misliti, je popolnoma jasno, da se prispevek mora dvigniti, ker je enak že 10 let. Ali bi bil ti zadovoljen s plačo, ki si jo imel pred 10. leti?
... vsi ostali pa vedo, da gre z leti kvaliteta! program dol.
To je tko, ko v 10 let star avto vlagat nove in nove dele, pa popravke in izboljšave.
Stara jajca se zamenja. V celoti!

[debil mode on]
Sej to. Pač eno pivo ali dva na mesec manj pa bo.
[debil mode off]
Pivo ali dva NI problem!
Problem so grami. GRAMI!

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.807
2.605
113
rtvslo je ena redkih državnih lukenj, kamor se da skrit in imaš mir. Dejansko gledamo, da delajo toliko in tolio ur dnevno, kaj delajo in koliko časa porabijo za kaj, se ne ve, prispevek na terenu dela dvakrat preveč ljudi, štempljajo en drugemu, če je manjko ur, je jih kar pobriše - tega ni v nobeni normalni firmi. V normalnih firmah se je optimiziralo tako, da se je šlo iz jugoslovankega načina - 3 ženske v pisarni - na evropski način - ena ženska v pisarni + tehnika, ki je bila na voljo. ...
In sedaj jim ti časi nikakor niso všeč :)

• Haha
Reactions: optiplex

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Tistim, ki za razliko od tebe dejansko znamo misliti, je popolnoma jasno, da je pred dvigom tega davka veliko bolj smiselna optimizacija stroškov celotnega delovanja. Aaaampak, ker bi to vključevalo tudi reze pri plačilih, če ne tudi kar reze pri pogodbah vseh nepotrebnih zunanjih sodelavcev ter redno zaposlenih se seveda avtomatsko razmišlja o novi/višji obdavčitvi in nikakor ne o prikrajševanju bolj kot ne nedotakljivih.
In ti seveda veš, kaj od tega so bili prisiljeni v zadnjih letih narediti? In kdo je v zadnjih dveh letih množično zaposloval svoje voluharje? In z njimi sklepal take pogodbe, da jih je nemogoče odpustiti?

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen in Matey

jello

Guru
22. sep 2008
10.265
3.902
113
In vsakemu na steno obesil 6 grafik. Po wtfucku ima še špajza za metle na steni grafiko. Namesto koledarja z nogami pod armaturo.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

erikson

Guru
25. avg 2007
22.690
6.460
113
In ti seveda veš, kaj od tega so bili prisiljeni v zadnjih letih narediti? In kdo je v zadnjih dveh letih množično zaposloval svoje voluharje? In z njimi sklepal take pogodbe, da jih je nemogoče odpustiti?
Definiraj "množično". Zaposliti so jih morali, ker so jim "nikogaršnji hlapci" poslali množico inšpektorjev in so inšpektorji zahtevali, da so glede na dosedanje sodelovanje potrebne redne zaposlitve.

• Všeč mi je
Reactions: B81

jello

Guru
22. sep 2008
10.265
3.902
113
To si je politkomisar iz ropotarnice privlekel da je imel kaj nasrat na twiter. Sicer pa ne, ni me motilo, ker moj rajon je špajza za metle, kar je izven me ne zanima.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.093
16.265
113
:valjamse: :aplauz:

Fijakarski konj še naprej rine dalje v edino smer za katero mu je gospodar omogočil, da jo vidi. Kako nepresenetljivo.

• Haha
Reactions: B81