Ni čisto res. Hojs je bil v Tarči, vendar ni šlo vse po scenariju, tako da ga v naslednjo Tarčo niso več spustili.Kje ti vidiš NE? Na nobeno Tarčo, Odmeve, ali večerne 24ur ni bilo nobenega SDS-ovca že od volitev dalje, čeprav so jih vedno vabili. A sedaj se mu naj pa klanjajo? Ponudili so mu dva termina za oddajo v začetku decembra, kaj je tu narobe?
Znova... V tem tednu bi lahko bil 3x na vrsti, a se ni odzval na povabilo.Da nacionalna televizija premierju reče, da bo lahko na vrsti čez dva tedna, se tudi meni zdi nenavadno.
V jutranjem programu, na tretjem programu, med Ozarami pa Hidakom...Znova... V tem tednu bi lahko bil 3x na vrsti, a se ni odzval na povabilo.
Razlika je, ali ga vabijo v Odmeve na dan nasilnih protestov (ki so za življenja večine državljanov nepomemben dogodek), ali pa premier želi predstaviti stanje v državi.Znova... V tem tednu bi lahko bil 3x na vrsti, a se ni odzval na povabilo.
Če sem jaz predsednik bi vso to gamad pometal na cesto. Pa kaki je to način. Zdaj bo ena RTV vodila celo državo.Veliki vodja bi nastopal na Hanzi TV.
RTV SLO mu odgovarja na tviterju
Janša predlagal enourno oddajo, RTV odgovarja na twitterju
Vlada je želela, da bi RTV Slovenija pripravila oddajo o covidu s predsednikom vlade Janezom Janšo.www.slovenskenovice.si
Pa kaj so oni da bodo pogoje postavljali? Kdo jih plačuje, za čigavo dobro oni delajo? Navsezadnje kdo jih je ustanovil, in kdo je njihov lastnik?Kje ti vidiš NE? Na nobeno Tarčo, Odmeve, ali večerne 24ur ni bilo nobenega SDS-ovca že od volitev dalje, čeprav so jih vedno vabili. A sedaj se mu naj pa klanjajo? Ponudili so mu dva termina za oddajo v začetku decembra, kaj je tu narobe?
A ne nakladajo vsak dan od 11 do 12 na rtv? Tam ne morejo predstavit ukrepov?Razlika je, ali ga vabijo v Odmeve na dan nasilnih protestov (ki so za življenja večine državljanov nepomemben dogodek), ali pa premier želi predstaviti stanje v državi.
Koliko državljani vedo o ukrepih v PKP 6, mediji so večinoma poročali samo o višjih kaznih. Kakšne koristi prinaša podjetjem, zaposlenim, pa večinoma sploh ne vemo.
Lahko bi ga povabili v slovenski pozdrav.V jutranjem programu, na tretjem programu, med Ozarami pa Hidakom...
PaPa kaj so oni da bodo pogoje postavljali? Kdo jih plačuje, za čigavo dobro oni delajo? Navsezadnje kdo jih je ustanovil, in kdo je njihov lastnik?
Kako jebeno nadut moraš biti, da kot predstavnik državljanov z njimi komuniciraš preko usranega twiterja?Če sem jaz predsednik bi vso to gamad pometal na cesto. Pa kaki je to način. Zdaj bo ena RTV vodila celo državo.
Razlika je, ali ga vabijo v Odmeve na dan nasilnih protestov (ki so za življenja večine državljanov nepomemben dogodek), ali pa premier želi predstaviti stanje v državi.
Koliko državljani vedo o ukrepih v PKP 6, mediji so večinoma poročali samo o višjih kaznih. Kakšne koristi prinaša podjetjem, zaposlenim, pa večinoma sploh ne vemo.
Me zanima, če bosta odletela novinar in Jelena Aščić, kot je odletel Pirkovič zaradi intervjuja Thompsona.Opravičevanje nasilja: RTV obžaluje prispevek z Anisom Ličino #video
"Pavšalna izjava, da bi morali novinarji nositi napise RTV, pa jih protestniki ne bi napadli, je žalitev za vse novinarje in novinarski poklic," so nam v zvezi s prispevkom v oddaji Tednik, v katerem je nastopil Anis Ličina, ki je bil po poročanju medijev v preteklosti vpleten v trgovino z...siol.net
"Prejeli smo kar nekaj kritičnih odzivov na prispevek o četrtkovih protestih, ki smo ga v ponedeljek, 9. novembra, objavili v oddaji Tednik. Menimo, da so kritike upravičene, saj so bile izjave sogovornika, protestnika Anisa Ličine v prispevek umeščene brez kritične distance in ne da bi bil sogovornik kritično soočen s dejstvi glede teh protestov. Pavšalna izjava, da bi morali novinarji nositi napise RTV, pa jih protestniki ne bi napadli, je žalitev za vse novinarje in novinarski poklic; prav novinarji pa so bili poleg policistov tarče napadov nekaterih nasilnih protestnikov.
Prispevek je bil zmontiran tik pred oddajo in prav časovna stiska je povzročila nesporazum v komunikaciji med urednico oddaje in novinarjem, ki je pripravil prispevek. Zadevo smo v uredništvo temeljito analizirali in se strinjamo, da so bile izjave protestnika, kot so bile umeščene v prispevek, razumljene kot opravičevanje nasilja, kar ni bil namen in kar obžalujemo. O nasilju na protestih sta v prispevku govorila tudi notranji minister Aleš Hojs in načelnik PU Ljubljana Stanislav Vrečar.
Odločno obsojamo nasilje na nedavnih protestih, v prispevkih in pogovorih v naših oddajah pa smo poskušali četrtkovo dogajanje čim bolj večplastno osvetliti. O izsledkih preiskave, nasilnežih in organizatorjih protestov bomo poročali v naših oddajah."