miloševiĆeva velika srbija je tu
Bistvena razlika je v odgovoru na vprašanje, kje bi raje živel, na Norveškem (socializem) ali Severni Koreji (komunizem).Seveda boš demonstriral bistvene razlike med komunizmom in socializmom. Pa ne kakega bullshita o mehkobi socializma trosit, lepo prosim. Če si se ti imel lepo v socializmu, ne pomeni, da so se vsi ostali imeli tudi.
Iz izkušenj s tabo pa sicer dobro vemo, da ti trpljenje ostalih ne pomeni kaj dosti. Hint: otroški vrtec.
Ufff, tole pa je nekaj novega. Namreč, da imajo na Norveškem socializem. In še tu izbereš državo, ki ima polno rit zaradi ultimativnega onesnaževalca, nafte. Da vidim "socializem" brez nafte.
sicer sami pravijo da ga nimajo, ampak kaj pa oni vejo, valda ma nas tovaris prav.Ufff, tole pa je nekaj novega. Namreč, da imajo na Norveškem socializem. In še tu izbereš državo, ki ima polno rit zaradi ultimativnega onesnaževalca, nafte. Da vidim "socializem" brez nafte.
Čistega sistema ni nikjer. Lahko pa rečemo, da imajo Norvežani, če ne čistega socializma, človeku prijazen kapitalizem, ki se od socializma kaj prida ne razlikuje. Na čem pa temelji, pa nima kaj dosti veze. Kolikor vem, pa Norvežani vse prihodke od nafte vlagajo v pokojninski fond.Ufff, tole pa je nekaj novega. Namreč, da imajo na Norveškem socializem. In še tu izbereš državo, ki ima polno rit zaradi ultimativnega onesnaževalca, nafte. Da vidim "socializem" brez nafte.
Kdo pravi, da ne? Po vojni so prišle na dan vse predvojne zamere in najlažje je bilo nekoga obtožiti kolaboracije, saj ni tega nihče preverjal. Ne misli, da smo bili mi kaka izjema.Pa so tudi italijani lincali premozne ljudi brez sodisca, katere so prej obtozili kolaboracije?
To bi mi isto, če bi bi imeli naftoČistega sistema ni nikjer. Lahko pa rečemo, da imajo Norvežani, če ne čistega socializma, človeku prijazen kapitalizem, ki se od socializma kaj prida ne razlikuje. Na čem pa temelji, pa nima kaj dosti veze. Kolikor vem, pa Norvežani vse prihodke od nafte vlagajo v pokojninski fond.
Nisem vedel, da so nekateri partizani sodili podjetnikom po italiji, kot se je to počelo pri nas. Mislim, kdo pa je tam bil za rablja?Kdo pravi, da ne? Po vojni so prišle na dan vse predvojne zamere in najlažje je bilo nekoga obtožiti kolaboracije, saj ni tega nihče preverjal. Ne misli, da smo bili mi kaka izjema.
Ježešmarija, spet tvoja razgledanost.Nisem vedel, da so partizani sodili podjetnikom po italiji, kot se je to počelo pri nas. Mislim, kdo pa je tam bil za rablja?
A bejž. Res je njihov kapitalizem isti kot socializem. Samo da v socializmu NI tržnega gospodarstva, pravzaprav trg ne opravlja svoje funkcije. Kaj ti gora nafte brez trga pomaga, se lepo vidi v Venezueli. Tam imajo tvoj socializem. Še prej pa na Norveškem najdi plansko gospodarstvo. Lepo prosim.Čistega sistema ni nikjer. Lahko pa rečemo, da imajo Norvežani, če ne čistega socializma, človeku prijazen kapitalizem, ki se od socializma kaj prida ne razlikuje. Na čem pa temelji, pa nima kaj dosti veze. Kolikor vem, pa Norvežani vse prihodke od nafte vlagajo v pokojninski fond.
Jaz se zanesem na tebe, da bos delil znanje.Ježešmarija, spet tvoja razgledanost.
Jaz se zanesem na tebe, da bos delil znanje.
Tip je bolnik, sploh ne razumem kako nasedaš, nasedate na take provokacije ala #oborožiteseKdo se vrača nazaj? Aja sedaj bo te jugo komunajzarske propagande ogromno.
Sklepam, da je na fotki photoshop?Tip je bolnik, sploh ne razumem kako nasedaš, nasedate na take provokacije ala #oborožitese