Grdo tole.
Mogoce bi me zaskrbelo, ce bi kdo preuceval nase stare voditelje in njihovo matematiko.
Si pa kar predstavljam, kako ti gre potiho na smeh, verjetno kar zaris od srece
Grdo tole.
...daj ti razloži prihranke zaradi nenakupa boxerjev, meni te številke nekako ne gredo skupaj, ti pa obvladaš in ne lažeš kajne...Na živce mi gre, če je oddaja Kdo vam laže nenapovedana.
...ej dizl, čakam na njegove cifre o oklepnikih...morda ti lahko kaj pomagaš, drugače bomo na koncu na wartburgih pristali...Kar napiše ferdo , je skoraj vedno podkrepljeno s podatki. Toda verniki in podatki, to navadno ne gre skupaj.
Skoraj vedno z manipulacijami.Kar napiše ferdo , je skoraj vedno podkrepljeno s podatki. Toda verniki in podatki, to navadno ne gre skupaj.
A to je vodenje oddaje pod vplivom alkohola glede na to, da je v spodnjem desnem delu ekrana prikazan kozarec vina ter glede na govorno (ne)sposobnost ženske?
tole fantje, tole je 1a kader.
Predlagal je tudi, naj ob verskih praznikih radio cel dan predvaja nabožne pesmi.
Pestijo pa jih kadrovske stiske, je dejal. Po njegovi oceni nekateri zaposleni delajo premalo, s čimer se bodo morali ukvarjati v prihodnje. "Obremenitev vseh novinarjev bi morala biti na približno istem nivoju. Višji kot je plačni razred, nižja je učinkovitost," je prepričan. Od urednikov pričakuje, da zagotovijo normalno obremenitev za vse, ki so v uredništvu.
Zaposleni na RTV so svetnikom očitali, da se preveč vmešavajo v uredniško politiko ter kvarijo kakovost programa. Drugi program ne potrebuje svojega uredništva, je prepričan Gregor Drnovšek. Sašo Hribar pa je med drugim menil, da bi morali prenehati prenašati Eurosong, čemur je ostro nasprotovala programska svetnica Alenka Gotar.