Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.215
3.621
113
Aha, Urbanija, Svetina, Pirkovič, Možina in Rabernikova tudi ni povsem na liniji...
5 komadov.
2.495 je pa še vedno zapriseženih čegavar.
2.495 vs. 5 pa ni več "=beno več".
.
Fašizem, revolucija... ...zgornjo peterico takoj z bajoneti nagonit v morje.
.
Bedak.

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.872
113
Ker je orban zaprl pipico je treba znižat stroške trobil in kadre priklopit na proračun.

It's the economy, stupid.

• Všeč mi je
Reactions: bizi

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.994
10.747
113
kod Džej-Zija
Prevzem - prevzemanje
En mčken pa je razlike, s ne? Pa ni sam en tip iz NoreTV, jih je kar nekaj SDS kadrov že med temi 2500, med njimi tudi direktor.
Vredu, dovršnik - nedovršnik. Če se že gremo semantiko, potem tole tvoje “prevzemanje” zgleda kot bi nekdo s petimi milijoni v žepu poskušal prevzeti podjetje, vredno 2 milijardi in pol. Precej dolgo bi ga “prevzemal” in nikoli prevzel, se ti ne zdi?

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.235
1.014
113
Vredu, dovršnik - nedovršnik. Če se že gremo semantiko, potem tole tvoje “prevzemanje” zgleda kot bi nekdo s petimi milijoni v žepu poskušal prevzeti podjetje, vredno 2 milijardi in pol. Precej dolgo bi ga “prevzemal” in nikoli prevzel, se ti ne zdi?
Si prepričan? Poglej mal slovensko privatizacijo.

B81

22. jul 2007
36.921
10.497
113
Pri normalnih so komunisti že davno izginili, vi jih pa še vedno sanjate. Psihiater bi znal pomagati. :zmaga:
Kako bi lahko komunisti izginili? a da bi jih kar zanikali in rečemo, da so s smrtjo Dolanca odšli? mogoče Stanovnika?

Torej? Čakam usmeritev gospoda, ki pravi, da so komunisti že davno izginili.

kidri%C4%8D.jpg

• Všeč mi je
Reactions: koliko in Gavran

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Kako bi lahko komunisti izginili? a da bi jih kar zanikali in rečemo, da so s smrtjo Dolanca odšli? mogoče Stanovnika?

kidri%C4%8D.jpg
...ne, ne, bizl ima prav, prvo so iz njih nastali prenovitelji, pol pa so čudežno ratali demokrati (jebi ga, čudeži se dogajajo), saj vidiš holob je skoraj kot kristus, ti trije pa bodo marca na poletih predskakalci...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska

kidri%C4%8D.jpg
Zadrteži vidite samo komunista, jaz pa prvega predsednika slovenske vlade in očeta slovenske znanosti. Brez njega ne bi imeli Inštituta Jozefa Stefana in ne Kemijskega instituta, ki ni zastonj desetletja nosil njegovo ime. Zaradi tega sem se mu vedno pripravljen prikloniti in ne zaradi njegovega življenjskega nazora.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Zadrteži vidite samo komunista, jaz pa prvega predsednika slovenske vlade in očeta slovenske znanosti. Brez njega ne bi imeli Inštituta Jozefa Stefana in ne Kemijskega instituta, ki ni zastonj desetletja nosil njegovo ime. Zaradi tega sem se mu vedno pripravljen prikloniti in ne zaradi njegovega življenjskega nazora.

a tehnologiji se tud kej priklanjaš?

recimo avtomobilski... ala avtoceste pa folksvagni pa te stvari?

sam vprašam, za prjatla...

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.005
3.700
113
Jaz vem za nekega strica, ki je ogromno naredil za svoj narod pa so ga kljub temu izobesili na trgu v Milanu.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.235
1.014
113

kidri%C4%8D.jpg
Jbg, po tvojih kriterijih je bolje da so še, ker po istih kriterijih je v Sloveniji potemtakem tudi polno domobrancev, črnorokcev, izdajalcev, fašistov in nacistov.