Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ja seveda, prav imaš. Posebno, ker se je Janša v zadnjih dveh letih dal na RTV intervjuvati samo Možini, pa še njemu samo enkrat ali dvakrat, če mu je dal naprej pisna vprašanja. Navadno se samointervjuja samo na NoriTV. :eek:

zakon

Guru
16. maj 2008
8.757
808
113
toti Maribor
Po 30-ih letih Utripa in 40-ih Zrcala tedna se je programski svet odločil, da omenjene oddaje prestavi na 2. program. Bravo kreteni, tako se uničuje gledanost.

• Všeč mi je
Reactions: krava

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.426
3.732
113
Po 30-ih letih Utripa in 40-ih Zrcala tedna se je programski svet odločil, da omenjene oddaje prestavi na 2. program. Bravo kreteni, tako se uničuje gledanost.
Še vedno lahko gledaš.
Če je ljudem za "izredno kvalitetno vsebino" težko prestavit kanal iz 1 na 2 mogoče vseeno ni tako dobra vsebina.

• Všeč mi je
Reactions: cappy

erikson

Guru
25. avg 2007
22.315
6.133
113
Zdaj, ko je desnica dobila 1/4 Utripa, so ga takoj prestavili na drugi program.

Gobec se je tudi poslovila, včeraj je bila zadnja oddaja Politično.

1137275.width-660.jpg

»Smrtonosna brezbrižnost so temu kasneje rekli. Dokler se ne zgodi meni, me ne zanima. To je bila zadnja oddaja Politično. Za dobra tri leta in 140 oddaj od srca hvala za vašo pozornost, pohvale in konstruktivne kritike ter zelo lepo gledanost. Poleg urednikov ste naši gledalci edini sodnik naših izdelkov.« To so bili zadnji stavki Gobčeve, preden se je zadnjič odvrtela zaključna špica oddaje.

Oddajo Politično naj bi nadomestila oddaja Arena, ki jo bo vodil Igor Pirkovič. Prenašali jo bodo na 2. programu TVS.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.426
3.732
113
Gobec se je tudi poslovila, včeraj je bila zadnja oddaja Politično.

1137275.width-660.jpg

»Smrtonosna brezbrižnost so temu kasneje rekli. Dokler se ne zgodi meni, me ne zanima.
Omenjeni "znameniti luterantski pastor" Martin je bil sicer deklariran nacist, antikomunist, antidemokrat in antisemit.

• Všeč mi je
Reactions: brane_new