Bod vesel, da se ga ne pozabi.Ah maš spet preganjavice bizi. Janšo omenjaš večkrat kot jaz golobčka.
Sedaj bo Janša kar sam sebe intervjuval. Bo vsaj vedno dobil prava vprašanja.
To da so tam lagali in zavajali pa je vseeno?Po 30-ih letih Utripa in 40-ih Zrcala tedna se je programski svet odločil, da omenjene oddaje prestavi na 2. program. Bravo kreteni, tako se uničuje gledanost.
Koliko so je spremenil utrip v vsem tem času!!Po 30-ih letih Utripa in 40-ih Zrcala tedna se je programski svet odločil, da omenjene oddaje prestavi na 2. program. Bravo kreteni, tako se uničuje gledanost.
Še vedno lahko gledaš.Po 30-ih letih Utripa in 40-ih Zrcala tedna se je programski svet odločil, da omenjene oddaje prestavi na 2. program. Bravo kreteni, tako se uničuje gledanost.
Ne glumi majmu.... Kdo bo v soboto v prime timu dal na 2.?Zakaj? Saj ce imas 1., imas tudi 2.
mogoče je čas da si nabaviš tv z daljincem.Ne glumi majmu.... Kdo bo v soboto v prime timu dal na 2.?
Tisti, ki je sposoben kritično spremljati tematiko, ki jo pokriva utrip.Ne glumi majmu.... Kdo bo v soboto v prime timu dal na 2.?
Napisal sem doktorji ZNANOSTI. Jambrekovi doktorji ne štejejo.
tist k bo tel ghledat omeneno oddajo...sicer pa velka večina nas ma zamik programa, tko da se bo to lahk gledalo tud v ponedeljek po službi al pa v nedeljo po mašiNe glumi majmu.... Kdo bo v soboto v prime timu dal na 2.?
Omenjeni "znameniti luterantski pastor" Martin je bil sicer deklariran nacist, antikomunist, antidemokrat in antisemit.Gobec se je tudi poslovila, včeraj je bila zadnja oddaja Politično.
Tanja Gobec zadnjič v oddaji Politično: poslovila se je s pomenljivim citatom
Znameniti citat, ki ga je prebrala v slovo, so pozneje poimenovali smrtonosna brezbrižnost.www.slovenskenovice.si
»Smrtonosna brezbrižnost so temu kasneje rekli. Dokler se ne zgodi meni, me ne zanima.