Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

2. jul 2020
5.036
6.570
113
Naj omenim še Borisa Vaseva. Možak je tako zaposlen z aktivističnimi pisarijami po forumih, da se poraja celo vprašanje, kdaj pravzaprav sploh uspe še kaj narediti okoli rednih službenih obveznosti?

--
Kdo izmed vas cuckov je Boris? :evil:

• Všeč mi je
Reactions: cappy

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Med novinarji je tudi sicer kar nekaj posebnih cvetk. Ena takšnih je denimo vsem znani Igor E. Bergant. Nekoč ugleden, profesionalen in tudi sicer dobro artikuliran novinar je po zadnjih spremembah postal pravi zastavonoša upora proti novemu vodstvu TV Slovenija. Vodstvo je namreč ugotovilo, da je v službi prisoten le sedem dni na mesec(!), ostale dni pa je lepo doma.

to niti smešno ni več.
Iz katere kleti pa izvira ta "novica"? Po zadnjem intervjuju z njim mi ni niti najmanj zgledalo, da vodi kak upor proti novemu vodstvu, prej obratno. Sumim, da ga napadajo zato, ker si je drznil v Odmevih gostiti Fajonovo in Šarca. :evil: Ker pa samo Odmeve vodi 2-3x tedensko, je tudi laž, da dela samo sedem dni mesečno. Če bi bilo tako, bi ga že zdavnaj odpustili.
Vsi, ki razširjate take zgodbice, bi pa lahko premogli malo samokritike.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.560
9.813
113
40
MB
in pol se čudiš da komunizem ne more delovat, po tvoji logiki so 3 30 minutne oddaje isto kot 3 dnevi prisotnosti v službi, bravo.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.978
10.721
113
kod Džej-Zija
Iz katere kleti pa izvira ta "novica"? Po zadnjem intervjuju z njim mi ni niti najmanj zgledalo, da vodi kak upor proti novemu vodstvu, prej obratno. Sumim, da ga napadajo zato, ker si je drznil v Odmevih gostiti Fajonovo in Šarca. :evil: Ker pa samo Odmeve vodi 2-3x tedensko, je tudi laž, da dela samo sedem dni mesečno. Če bi bilo tako, bi ga že zdavnaj odpustili.
Vsi, ki razširjate take zgodbice, bi pa lahko premogli malo samokritike.
Se ti ni zazdelo? Kaj pa, ko so protestirali proti spremembi programa in je bil on v prvi bojni liniji? Spet se dejstva ne ujemajo s tvojimi pogledi.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.511
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
Naj omenim še Borisa Vaseva. Možak je tako zaposlen z aktivističnimi pisarijami po forumih, da se poraja celo vprašanje, kdaj pravzaprav sploh uspe še kaj narediti okoli rednih službenih obveznosti?

--
Kdo izmed vas cuckov je Boris? :evil:
Naj omenim še Ivana Janšo. Možak je tako zaposlen z aktivističnimi pisarijami po forumih, da se poraja celo vprašanje, kdaj pravzaprav sploh uspe še kaj narediti okoli rednih službenih obveznosti?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.324
2.536
113
Bergant dela od doma zato, ker je to za njega varneje. Saj se v službi (RTV) ne počuti varno! :)

Glede dela IJJ. On dela, pa ne samo na tviterju. Pa ja niste že porabili bone, pa vaučerje, pa..? A ja, sedaj so aktualni energetski, za les iz svoje hoste.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.324
2.536
113
Še ni vse.
Tole:

nič pa o nasilju nad ženskami, ki ga izvajajao soprogi v sostorilstvu sina. Ja oba Albanca

Ste po dnevniku gledal tisti Utrip? (prispevki iz Slovenije)

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.511
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
Iz napovednika:
"UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov......UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna"

• Všeč mi je
Reactions: bizi