Sploh nisem vedel, da Kangler tak. Na vrhu pa je Janez Janša.On sploh ne rabi Ustavnega sodišča, kaj šele tožilcev.Hierarhija sodišč v Republiki Sloveniji: Okrajno sodišče, Okrožno sodišče, Višje sodišče, Vrhovno sodišče, Ustavno sodišče, Tarča.
Tip očitno ne loči med komentarjem in kolumno.Pojasnilo v. d. direktorja TV SLO dr. Valentina Areha o oddaji Studio City
V nekaterih medijih in širši javnosti so se v preteklih dneh pojavili očitki, da je RTV Slovenija prekinila sodelovanje s komentatorji oddaje Studio City. V. d. direktorja TV SLO dr. Valentin Areh v izjavi za javnost očitke zavrača.www.rtvslo.si
Komentatorji ostajajo, drži pa, da ukinjamo honorarje za komentiranje. Koncepta oddaje Studio City tako ne spreminjamo. Želimo si, da v njej tudi v prihodnje gostujejo politični komentatorji po izbiri uredništva.
Razloga za ukinitev honorarjev za zunanje novinarje, ki nastopajo kot komentatorji v Studiu City, sta dva. Varčevalni in tudi načelni. V zadnjem času so se namreč nekateri komentatorji na nas obrnili s prošnjo ali zahtevo, da jim komentiranje plačamo tudi za nastope v Odmevih, Dnevniku, Prvem Dnevniku ali v Tarči, kot je to praksa v Studiu City. Ker nobena slovenska televizija ne plačuje komentatorjem za nastop v informativnih oddajah, smo se tovrstno prakso odločili prekiniti.
Doslej so bili za svoje politične komentarje v Studiu City celo plačani, sedaj pa ne bodo več.
Priznam - kriv sem, pasivno sem spremljal celo Tarčo in se ves čas spraševal WTF? a je to predvolilna pomoč, al koji krščen duš zdaj njega vlačijo iz naftalina. Izognil se je vsem pastem kot Houdini, zdaj pa opleta z nedolžnostjo; Erika pa tudi nesposobna čivava bevska nazaj v njegove buldog poizkuse.podirajo se domine...
včeraj še kanglerja drkali, ded je štajerski jankovič, ne morte vi njega. Vse ima pod kontrolo, tudi ko nima. Crknil sem skor od smeha. Pa kaj vse je moral brusit vzporedno. Pa kaj si ti nor. Pa kako so se orto levaki lomli zobe na njem.
Priznam - kriv sem, pasivno sem spremljal celo Tarčo in se ves čas spraševal WTF? a je to predvolilna pomoč, al koji krščen duš zdaj njega vlačijo iz naftalina. Izognil se je vsem pastem kot Houdini, zdaj pa opleta z nedolžnostjo; Erika pa tudi nesposobna čivava bevska nazaj v njegove buldog poizkuse.
Tipa dat na ignore pa bo pozabljen, kot je že sedaj bilo kako leto pred njim mir. Politično je tip mrtev!
Pa si prepričan, da take teme ne zahteva novo vodstvo RTV? Naslednjič pričakujem, da se bo pojavil Bavčar, ki bo dokazoval svojo nedolžnost. Pa še kak Časar in Lovšin.Priznam - kriv sem, pasivno sem spremljal celo Tarčo in se ves čas spraševal WTF? a je to predvolilna pomoč, al koji krščen duš zdaj njega vlačijo iz naftalina. Izognil se je vsem pastem kot Houdini, zdaj pa opleta z nedolžnostjo; Erika pa tudi nesposobna čivava bevska nazaj v njegove buldog poizkuse.
Tipa dat na ignore pa bo pozabljen, kot je že sedaj bilo kako leto pred njim mir. Politično je tip mrtev!
On loči, pogodbe urednika Studio City s temi ljudmi o sodelovanju so "komentatorske". Tudi sami se imajo za komentatorje dogajanja.Tip očitno ne loči med komentarjem in kolumno.
Ja saj sem napeto gledal ob koncu ko so zatemnili, če sta se objela, kušnila pa nam fakiča v kamero pokazala.Pa si prepričan, da take teme ne zahteva novo vodstvo RTV? Naslednjič pričakujem, da se bo pojavil Bavčar, ki bo dokazoval svojo nedolžnost. Pa še kak Časar in Lovšin.
Ker imamo Janšo smo mi druga Švica.Ce ne bi blo janse, bi mi bli Svica