Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.553
9.821
113
40
MB
kak recap? al počakam na tomažiča.

ker kangle ne morem dlje ko 15s poslušat :D

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.310
2.536
113
Štajerski Jankovič? No pa so ga Mariborčani dol vrgli.
V Ljubljani Štajercev ni. So pa opankarji, ti pa so!
Štajerci rulajo, pa Majstra majo! Kdo je še Slovenijo tako obranil? Kdo?

Drugače pa ko tukile na ALTER-ju. Erika, bay bay.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Hierarhija sodišč v Republiki Sloveniji: Okrajno sodišče, Okrožno sodišče, Višje sodišče, Vrhovno sodišče, Ustavno sodišče, Tarča.
Sploh nisem vedel, da Kangler tak. :) Na vrhu pa je Janez Janša.On sploh ne rabi Ustavnega sodišča, kaj šele tožilcev. :)

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska

Komentatorji ostajajo, drži pa, da ukinjamo honorarje za komentiranje. Koncepta oddaje Studio City tako ne spreminjamo. Želimo si, da v njej tudi v prihodnje gostujejo politični komentatorji po izbiri uredništva.
Razloga za ukinitev honorarjev za zunanje novinarje, ki nastopajo kot komentatorji v Studiu City, sta dva. Varčevalni in tudi načelni. V zadnjem času so se namreč nekateri komentatorji na nas obrnili s prošnjo ali zahtevo, da jim komentiranje plačamo tudi za nastope v Odmevih, Dnevniku, Prvem Dnevniku ali v Tarči, kot je to praksa v Studiu City. Ker nobena slovenska televizija ne plačuje komentatorjem za nastop v informativnih oddajah, smo se tovrstno prakso odločili prekiniti.

Doslej so bili za svoje politične komentarje v Studiu City celo plačani, sedaj pa ne bodo več.
Tip očitno ne loči med komentarjem in kolumno. :nigladek:

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
podirajo se domine...

včeraj še kanglerja drkali, ded je štajerski jankovič, ne morte vi njega. Vse ima pod kontrolo, tudi ko nima. Crknil sem skor od smeha. Pa kaj vse je moral brusit vzporedno. Pa kaj si ti nor. Pa kako so se orto levaki lomli zobe na njem.
Priznam - kriv sem, pasivno sem spremljal celo Tarčo in se ves čas spraševal WTF? a je to predvolilna pomoč, al koji krščen duš zdaj njega vlačijo iz naftalina. Izognil se je vsem pastem kot Houdini, zdaj pa opleta z nedolžnostjo; Erika pa tudi nesposobna čivava bevska nazaj v njegove buldog poizkuse.

Tipa dat na ignore pa bo pozabljen, kot je že sedaj bilo kako leto pred njim mir. Politično je tip mrtev!

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Zakaj ne pošljejo ob položnici še papir z anketo, kaj si zadnji mesec gledal in oceno vseh oddaj ki jih vrtijo.

• Všeč mi je
Reactions: koliko

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Priznam - kriv sem, pasivno sem spremljal celo Tarčo in se ves čas spraševal WTF? a je to predvolilna pomoč, al koji krščen duš zdaj njega vlačijo iz naftalina. Izognil se je vsem pastem kot Houdini, zdaj pa opleta z nedolžnostjo; Erika pa tudi nesposobna čivava bevska nazaj v njegove buldog poizkuse.

Tipa dat na ignore pa bo pozabljen, kot je že sedaj bilo kako leto pred njim mir. Politično je tip mrtev!

V bistvu, če ne bi bilo janše, bi tarča že propadla. Ker očitno nimajo o ničemer za govorit in nič za raziskat.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska

Pa si prepričan, da take teme ne zahteva novo vodstvo RTV? :fredi: Naslednjič pričakujem, da se bo pojavil Bavčar, ki bo dokazoval svojo nedolžnost. Pa še kak Časar in Lovšin.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Pa si prepričan, da take teme ne zahteva novo vodstvo RTV? :fredi: Naslednjič pričakujem, da se bo pojavil Bavčar, ki bo dokazoval svojo nedolžnost. Pa še kak Časar in Lovšin.
Ja saj sem napeto gledal ob koncu ko so zatemnili, če sta se objela, kušnila pa nam fakiča v kamero pokazala. :cool:
Ce ne bi blo janse, bi mi bli Svica :evil:
Ker imamo Janšo smo mi druga Švica.
Če ga nebi imeli bi bili prva!

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: B81 in bizi