Meni prav pokrov dvignejo, kadar jih poslušam, je isto. Antivaxx202, mamu jim nabijem.Val202
spet pamfleti o strahovladi, razčlovečenju v kontekstu cepljenja
...samo par pogumnih posameznikov se bori proti temu...
Meni prav pokrov dvignejo, kadar jih poslušam, je isto. Antivaxx202, mamu jim nabijem.Val202
spet pamfleti o strahovladi, razčlovečenju v kontekstu cepljenja
...samo par pogumnih posameznikov se bori proti temu...
Oni tega ne slisijo.Res ste eni pravi Janševi fanatiki. Val202 poslušam cel dan, stalno pozivajo na cepljenje. Če pa imajo slučajno kakega gosta, ki ima drugačno mišljenje, ga pač ima, ali želite da ga cenzurirajo?
Pacient iz že znanih razlogov za vse obdolžuje RTV.Tistim, ki za njim fanatično ponavljajo kot opice, pa bi lahko rekli fanatični primitivisti.Res ste eni pravi Janševi fanatiki. Val202 poslušam cel dan, stalno pozivajo na cepljenje. Če pa imajo slučajno kakega gosta, ki ima drugačno mišljenje, ga pač ima, ali želite da ga cenzurirajo?
Da povabijo za nedeljskega gosta Mastnaka in ga veselo vzpodbujajo in mu prikimavajo, ko klati antivaxxerske nebuloze, je nesprejemljivo. Tudi v petkovi centrifugi sem recimo slišal podobno propagando.Res ste eni pravi Janševi fanatiki. Val202 poslušam cel dan, stalno pozivajo na cepljenje. Če pa imajo slučajno kakega gosta, ki ima drugačno mišljenje, ga pač ima, ali želite da ga cenzurirajo?
Pozivajo na cepljenje, ker "morajo", v prostih momentih dajo pa vedno védeti "kje je srce". To so pa ti momenti, ki jih kritiziramo.Res ste eni pravi Janševi fanatiki. Val202 poslušam cel dan, stalno pozivajo na cepljenje. Če pa imajo slučajno kakega gosta, ki ima drugačno mišljenje, ga pač ima, ali želite da ga cenzurirajo?
Sem danes tudi poslušal in ni blo nič. Zadnjič je bil en spiker, ne poznam imen in med vsakim komadom en komentar....saj sem še sem pisal nekaj....Res ste eni pravi Janševi fanatiki. Val202 poslušam cel dan, stalno pozivajo na cepljenje. Če pa imajo slučajno kakega gosta, ki ima drugačno mišljenje, ga pač ima, ali želite da ga cenzurirajo?
Svoje mnenje brez ksenofobnih izpadov, sem imel v mislih.Tukaj se strinjam z zakonom. Vsak bi moral imeti možnost povedati svoje mnenje. Zakon glej da se ne boš jokcal ko bom napisal kaj o pedrih ali temnih.
Potem pa najbolje, da poslušaš NoroTV, ki je še za Alfija Nipiča trdila, da je cepljen.Pozivajo na cepljenje, ker "morajo", v prostih momentih dajo pa vedno védeti "kje je srce". To so pa ti momenti, ki jih kritiziramo.
Seveda,Kaj niste vedno zagovarjali, da je potrebno slišati obe strani?
Hmm...kaj bi bilo tole...represija mogoče?
Nov brutalen napad na svobodo medijev.Hmm...kaj bi bilo tole...represija mogoče?
In kakšni so pogoji za zasedbo novinarskega mesta? Ali ni zadosti lep obraz?