Tebi še po parih letih ni prišlo. Si precej bukov.To da ste bolj počasne pameti in da vam pride šele po enem mesecu razmišljanja ste si sami krivi.
Tebi še po parih letih ni prišlo. Si precej bukov.To da ste bolj počasne pameti in da vam pride šele po enem mesecu razmišljanja ste si sami krivi.
Kako če pa okužbe padajo?Kriva je situacija z širjenjem virusa. Glede na to da so Avstrijci zaprli vse za 2 tedna je tole še kar mili ukrep. Ampak a veš, več kot je zaprtih stvari manj denarja preko davkov pride v državno malho...
Res. Vsi ki so ponujali nočitev z zajtrkom so lahko sprejeli bon. Sedaj bone 21 lahko porabiš celo v menzi za malico. Pa noben ni rekel bone moraš porabiti v sava turizmu ali pa.hotelu lev...Aja? Res?
Zakaj bi pa sploh moral nest te bone nekomu in pri njemu zapraviti še 2x več kot bi drugače pred korono?Res. Vsi ki so ponujali nočitev z zajtrkom so lahko sprejeli bon. Sedaj bone 21 lahko porabiš celo v menzi za malico. Pa noben ni rekel bone moraš porabiti v sava turizmu ali pa.hotelu lev...
Morda preventiva.Kako če pa okužbe padajo?
Ne vem kako si zapravil 2x vec? Nocitev z zajtrkom si dobil na račun bona.Zakaj bi pa sploh moral nest te bone nekomu in pri njemu zapraviti še 2x več kot bi drugače pred korono?
Odgovoril si z vprašanjem zakaj so bili zaprti. A zmoreš razumeti da je dejstvo da so bili zaprti. Država se je odločila pomagati temu sektorju z izdajo bonov. Kako bi jim ti pomagal da prebrodijo težavo ker so morali zapreti svoja vrata? Dej konkretne predloge. Kako bi razdelil denar da jim pomagas ajd. Pa da bo pošteno.Če bi bral sem to že napisal.
Zakaj bi jih pa sploh zapirali?
Očitno imaš težave razumeti 3 vrstice mojega besedila. Besedna zveza zakaj ukrep čez noč, sem tudi napisal, kdaj je bil objavljen v Uradnem listu je prezahtevna zate.To da ste bolj počasne pameti in da vam pride šele po enem mesecu razmišljanja ste si sami krivi.
Očitno imaš težave razumeti 3 vrstice mojega besedila. Besedna zveza zakaj ukrep čez noč, sem tudi napisal, kdaj je bil objavljen v Uradnem listu je prezahtevna zate.
Očitno je bistvo, da me zabiješ nazaj, tako kot otrok 5 let star. Uporabljaš pacientove metode. Hvala. Upelo ti je. To tudi pove, zakaj toliko tvojih objav linkov iz tvittera brez tvojega besedila.
Preventiva se dela prej ne pa takrat ko je že štala.Morda preventiva.
Ne vem kako si zapravil 2x vec? Nocitev z zajtrkom si dobil na račun bona.
No daj prosim predlog kako bi ti pomagal hotelirjem in ostalim turističnim podjetjem. Dej konkretni predlog. Zmoreš?
Pošteno bi bilo, da bi jim nadomestili vse stroške v času zaprtja, vsem.Odgovoril si z vprašanjem zakaj so bili zaprti. A zmoreš razumeti da je dejstvo da so bili zaprti. Država se je odločila pomagati temu sektorju z izdajo bonov. Kako bi jim ti pomagal da prebrodijo težavo ker so morali zapreti svoja vrata? Dej konkretne predloge. Kako bi razdelil denar da jim pomagas ajd. Pa da bo pošteno.
Vsi vemo, ne rabiš dokazovatSj so dobivali...pa še na črno delali.
Potem je bil pa problem zakaj vračat...
Lahko pa bi objavili kak teden prej. To bi bilo normalno.Imaš prav. Ukrep omejevanja druženja decemra bi moral stopiti v veljavo 20. Januarja
O ukrepu se je dlje govorilo ni lih nekaj cez noc.
Najprej, vsem so pomagali. Vsi gospodarstveniki so v primeru da so dokazali zmanjsanje prometa dobili drzavno pomoč. Ker pa je bil turizem najbolj prizadet so dodatno pomagali še z izdajo bonov. Kako bi jim ti pomagal?Pošteno bi bilo, da bi jim nadomestili vse stroške v času zaprtja, vsem.
Normalno bi bilo da se sploh ne gremo omejevanja/zapiranja...Lahko pa bi objavili kak teden prej. To bi bilo normalno.