Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

Vadim

Majstr
2. jul 2020
760
773
93
Menda bo izgubila oddajo (zaradi reorganizacije programa). Prej je delala 1x mesečno + 1x letno (evrovizija).

Če bi vozila LPP avtobus verjetno ne bi vztrajala v službi pri rosnih 67 letih :fredi:
 

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
15.130
3.309
113
kod Džej-Zija
Narobe!

Binarna oseba, ki se identificira kot moški, je nadlegovala drugo binarno osebo, ki se identificira kot ženska, vendar ima za spolno preferenco ženske. S tem je diskriminiral vse nebinarne osebe s fluidno spolno identiteto in fluidno spolno preferenco.
 

sajkek

Guru
16. mar 2008
25.977
3.465
113
itak je bilo vse režirano...če bi bilo v živo , bi še bil kanček upanja, tako pa so vse zmenili, da je drama večja. Se pa tej mii al kaj je ze vidi da ni straight.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Axi

Jabe

Guru
1. okt 2007
7.183
1.170
113
Svoj čas so bile "v živo" oddaje ravno tako s par minutnim zamikom. Če bi slučajno kdo kaj rekel, narobe ali jecljajoče (magari po telefonu gledalec), da se je to dalo ven zrezati. Danes ne vem, kako je... Če ni bilo v živo, malo morgen, da ne bi tole bilo ven izrezano, če ne bi bilo nalašč.

To rečeno, pustimo, da je Miša zinila "lezbijka", kar bi mene preko pa čez impresioniralo, je da če bi to bilo res in bi bila Mia presenečena in frapirana ter pred nepričakovano "pred zid" postavljena, da vseeno zbrano in tako lepo pove tisti sestavek, ki je gor linkan (sem ga brala, ne poslusala). Je res tako zvenelo kot se bere? Dolgi komplicirani stavki... Če to v taki situaciji punca pove z glave nepripravljena, imam na novo dobljen rešpekt do nje. To ne zna vsak.
 
  • Všeč mi je
Reactions: sajkek

Vadim

Majstr
2. jul 2020
760
773
93
tako se zdaj babure branijo ene in druge

oddaja očitno sama sebi namen.

Glede na vse parade ponosa, kjer paradirajo v BSDM usnjenih fetiš oblekah, netflixe, kjer je več LGBTjevcev kot heteroseksualcev, cancel culture zaradi neprimernih šal 20 let nazaj...

... moraš biti kar zahojen, da si izbereš tak način, da priznaš, da si L. Nisi posebna. Bullmastifi. Galuniču so menda že 20 let nazaj v Postojni na urgenci šivali rit, zgodbo tistega mulca, kateri je dobil Tiča pa tudi poznamo...
 
  • Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf in sajkek

brane_new

Guru
10. feb 2008
9.468
1.575
113
Se vidi da je vse skupaj pedrska igra
Tukaj je govorila o svoji lezbo bolezni. Od 23 minute napraj
Lezbo = bolezen?
Nimam nič proti taki bolezni. Jo ne bi zdravil, samo nadziral!
Čim si kako bolj poznan, ne izpostavljaš istospolne pripadnosti.
A Galunič obeša, da je homoseksualec. Pa Jan Plestenjak. Pa Magnifico. Ali pa tista iz levice, k je včasih plate vrtela?